Članek
Kateri moški parfum najbolj diši?
Objavljeno Sep 27, 2016

Vsak človek je unikat in ravno zato ima vsak svoje želje, poglede in mnenja glede česar koli. Vsekakor pa tudi sama sebe smatram, kot zelo izbirčna sem in preden sem našla najboljši moški parfum za svojega fanta, sem se kar dolgo spraševala, kateri je najboljši moški parfum.

Moški parfumi imajo resnično ogromno paleto izbire in iskreno povedano sem že skoraj obupala, ker se nikakor nisem morala odločiti, prav tako pa ni bila pomembna samo moja odločitev, ampak seveda je pri izbiri pomemben tudi fant, saj se je moral vonj v prvi vrsti dopasti tudi njemu.

Moški parfumi so lahko zelo močnega vonja, lahko so zelo osvežilni, lahko se najdejo tudi zelo ugodni pa mogoče niso tako kvalitetni, skratka dejavnikov ogromno, ampak sem zelo hvaležna, saj danes fant diši omamno in lahko vam rečem, da sem se ponovno zaljubila. Lahko vam zagotovim, če boste imeli podoben primer kot jaz, saj so mi moški parfumi vzeli kar nekaj časa in na koncu sem ugotovila, da vsekakor ne morete narobe izbrati, če se odločite za znamke Armani, Calvin Klein ali Hugo Boss, saj so to zelo obstojni moški parfumi, izredno kvalitetni in imajo nek poseben nevtralen vonj, ki ustreza skoraj vsaki osebi.

Midva sva se odločila za Hugo Boss, saj ni ne sladek ne preveč močen, ampak ima tako lep specifičen vonj, ki te kar odpelje in lahko vam zaupam to, da bi se zjutraj najraje, kar jaz nadišavila s tem parfumom. Meni so moški parfumi res nekaj vrhunskega in sem končno najbolj zadovoljna ženska, saj moj fant diši zares zelo omamno in me kar vleče v njegov objem.