Članek
Brez Marinke Kurilič, ljubljanske tržnice ne bi bilo več! Hvala za:
Objavljeno Jun 30, 2014

Sklicujem se na objavo gospoda Bozjana Zabjek, ki nam razlaga kako gospod Jankovič uničuje slovenske male kmete. Preberite zanimiv prispevek, če slučjano še niste.

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/105502/jankovic-posteno-unicuje-slovenske-male-kmete

Ob tej priložnosti bi jaz rada dodala. 

Hvala Marinka Kurilić, da ni tebe tudi ljubljanske tržnice ne bi bilo več. Rešila si jo s civilno iniciativo: Ne damo tržnice!"

BRAVO!

Slovenija brez malega kmeta ne bi bila več Slovenija. Vsaj ne tista, ki jo imamo tako radi.

Tržnice so duše mest. Vsak človek na tem planetu gre rad na tržnico. Vsaj zdi se mi, da je tako!

Zame ima sprehod po tržnici bolj blagodejen učinek kot plaža ob morju. Uživam v tem, četudi sem s podeželja in je okrog mene vsega: zelenjave, sadja, poljskih rož, gozdov in teče celo prelepa reka Kolpa. 

Mestne tržnice so nekaj neprecenljivega.

Zato res predlagam: Spomnimo se vsaj na hip komu se za obstoj ljubljanske tržnice lahko zahvalimo: Marinki Kurilič in civilni iniciativi: Ne damo tržnice.

Zgodbo o njenem vnetem angažiranju sem izvedela leta 2011, ko je tudi ona bila kandidatka Državljanske liste za DZ Republike Slovenije. Resnično upala se je potegni vse vezi in se ni ustrašila ničesa in nobenega. 

Slovenija potrebuje več takšnih žensk! :-)

Zoran Jankovič je tržnico hotel zaradi garaž ukiniti oz. pozneje prestaviti na neko mesto ne vem kam niti kdaj a je Marinka Kurilič s svojim angažiranjem: Ne damo tržnice to preprečila! Premagala je vse tožbe in obtožbe in rešila tržnico! 

Prav je, da se tega kdaj pa kdaj spomnimo in dobro delo pohvalimo! 

Čestitke & hvala ti: Marinka Kurilič.