Članek
Zakaj uporabljati aftershave?
Objavljeno Apr 05, 2018

Ne glede na to, kako kvalitetno rezilo ima vaš brivnik, nekaj lahko napišemo z gotovostjo: pri britju bo skoraj vedno prišlo do takšnih ali drugačnih poškodb kože. Nekateri moški po britju pridobijo akne, spet drugim se začnejo vraščati dlake, koža pa lahko postane groba, razdražena in pordela. Da o različnih urezninah niti ne govorimo.

A pozor! Ste vedeli, da obstaja magičen pripravek, ki lahko vse te težave dodobra omili? Prav imate, imenuje se aftershave, ki vašo kožo na obrazu obnovi, osveži in ji da mladosten videz. V nadaljevanju članka vam bomo razložili vse prednosti balzama po britju in zakaj ga morate vedno uporabiti tudi sami.

1. Balzam po britju varuje vašo kožo

Med britjem britvica ne odstranjuje le odvečnih dlak na obrazu, ampak žal tudi zgornjo plast kože. Zaradi tega koža postane bolj občutljiva in izpostavljena različnim dejavnikom iz okolja. Balzam po britju pa na koži ustvari zaščitno plast ter tako prepreči razdraženost kože in pojav različnih infekcij. Ta zaščitni plašč je še posebej pomemben takrat, kadar si kožo pri britju poškodujete, saj omogoča tudi hitrejše celjenje ranic.

2. Aftershave daje čudovit občutek

Nekateri balzam po britju obožujejo prav zaradi hladilnega in osvežilnega občutka, ki ga prinaša nanos na kožo. Poleg tega smo že omenili, da bo balzam ublažil pordelost in razdraženost kože, pripomogel pa bo tudi k hitrejšemu celjenju ranic. Veliko moških po britju trpi zaradi suhe kože - balzam po britju bo rešil tudi ta problem, saj kožo dodobra navlaži.

3. Balzam po britju je higieničen

Večina aftershave izdelkov se lahko pohvali tudi z antibakterijskim delovanjem, zato preprečujejo, da bi se pore na obrazu zamašile. S tem pa se zmanjša tudi možnost za nastanek vraščenih dlak in aken. Balzami po britju vsebujejo tudi astringente, prodrejo pa globoko v lasne mešičke, kožo očistijo in preprečijo razdraženost ter različne infekcije.

4. Zaradi balzama po britju bo vaša koža lepša

Balzam po britju kožo izdatno navlaži, očisti in osveži, zato bo koža na pogled bolj čvrsta, napeta in gladka. Izgledali boste naravnost odlično.

5. Aftershave po britju odlično diši

Z uporabo balzama po britju poste poskrbeli tudi za svež in prijeten vonj, zato se bo vaša samozavest še povečala. Izbirate lahko med številnimi vonji in prepričani smo, da boste našli pravega zase.



Če iščete pravi aftershave za vašo kožo, potem ste prišli na pravo mesto. S klikom na povezavo si oglejte različne odlične izdelke za britje in poiščite pravega zase. Želimo vam lepo in zdravo kožo na obrazu.