Članek
ZavodBIG promovira goljufe
Objavljeno Oct 31, 2019

Spoštovani g.Zmago Novak, direktor Zavoda BIG

Zasledil sem Vašo marketinško promocijo, ki jo opravljate za podjetje APOD Technologies Ltd. iz Estonije oz. za njihovo 

hčerinsko podjetje.

http://bigsee.eu/airpod-by-wilsonic-design-for-apod-technologies-ou-slovenia/

Podjetje, ki ga vodi g.Gregor Mrgole, ga Tina Osojnik in z njimi tesno sodeluje tudi g.Jovica Petković nam mnogim dolguje precejšnje vsote denarja. To promocijo opravljate v povezavi s podjetjem Wilsonic Design d.o.o. iz Ljubljane, v 100% lasti ge.Nine Mihovec

(http://www.wilsonicdesign.com/work/?article=action),

ki je na internetni strani APOD Technologies omenjena kot podpornica projekta AIRPOD.

Meni so iz nakupa srebra v Estoniji dolžni 57.200 EUR, g.Muldoonu so dolžni 3.700 EUR, g.Klunu in njegovim podjetjem dolgujejo plačila za nejegovo delo in kapitalske pravice, dolgujejo še mnogim, ljudem, ki se jih zelo bojijo. Vsi omenjeni smo v minulem letu na policijo in tožilstva v 4 državah vložili kazenske ovadbe.

Podjetje je v lasti ljudi, ki menijo, da imajo pravico razpolagat z življenji ljudi v Sloveniji in tudi z usodami podjetij. Mnogi imajo zavetje države, obveščevalnih agencij na škodo ostalih preprostih državljanov Slovenije. A to se ne bi smelo dogajat.

Namesto da bi svoje nesporne obvezanosti poravnali tožijo mene, ki sem o zadevi spregovoril javno. Tega mi ne more preprečit nihče, dokler imam za to dokaze in jih predložim. Meni so vzeli celotne moje prihranke zadnjih 26 let dela. Tako, da jaz bom vztrajal do konca.

Glede na to da ste javni zavod in financirani tudi s strani državnih institucij in drugih se mi tak način poslovanja zdi še toliko bolj vprašliv. Vi gospodom iz APOD Technologies podeljujete priznanje za nekaj, kar je naredil g.Klun, ki so ga slednji ogoljufali.

Vljudno Vas prosim, če g.Mrgoletu, ge.Osojnik, g.Petkoviču in ljudem, njihovim lastnikom g.Sandiju Češku, Studiu Moderna in drugim pojasnite, da je potrebno dostavit dogovorjeno blago in poplačat obveznosti. Vsa njihova podjetja poslujejo dobro, z visokimi prihodki in odlično likvidnostjo, s čimer se sami pogosto hvalijo.

Lepo Vas pozdravljam, Aleks Mokrovič

Prilagam osnovne podatke o mojem poslu, in članke v zvezi s tem.

http://www.demokracija.si/fokus/v-reviji-demokracija-preberite-prstni-odtisi-foruma-21-in-sandija-ceska.html

http://www.publishwall.si/milimox24

https://aleksandermokrovic.weebly.com/uploads/7/5/7/3/75735905/4a_orig.jpeg

https://aleksandermokrovic.weebly.com/uploads/7/5/7/3/75735905/3_orig.jpeg