Prevedeno predavanje: Geoinženiring in kemične sledi

OddajMilan Malej, dne 2016-01-30 ob 19:20:01

Dane Wigington: Geoinženiring in kemične sledi

 

Dane Wigington je eden osrednjih pričevalcev v obeh  filmih MIchaela Murphyja, Kaj škropijo in Zakaj škropijo. Ustanovil je in vodi organizacijo Geoengineering Watch, raziskuje in s predavanji osvešča ljudi o nevarnostih geoinženiringa. Eno teh predavanj sem prevedel tudi v slovenščino in je na ogled in poslušanje na naslednji spletni strani YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=0RJOVyfqOcM

 

V tem predavanju Wigington predstavi vrsto skrivnih in nedvoumnih dokumentov in patentov, ki dokazujejo obstoj, delovanje in dejanske vojaške in ekonomske namene geoinženirskega škropljenja neba ter ojačanja kemičnih z elektromagnetnimi učinki antenskega HAARP sistema. Hkrati pojasni tudi vrsto situacij in vremenskih razmer ter pojavov. Bistveni problemi kot posledica geoinženiringa so:

  • Dejansko povečanje segrevanja okolja in povečevanje učinka tople grede, povsem nasprotno od opravičevanih namenov geoinženircev.
  • Uhajanje naravnega, v zemeljski skorji in pod morjem ujetega metana v ozračje in zelo verjetne katastrofalne posledice tega pojava.
  • Posledice zmanjšane osvetlitve in povečane oblačnosti – povečano segrevanje, taljenje ledu na zemeljskih polih in ekstremne vremenske pojave v neobičajnem času.
  • Zmanjševanje fotosinteze in nastajanja kisika v zelenih rastlinah, v severnih in tropskih gozdovih ter morskem planktonu, ki je daleč največji vir kisika na Zemlji. Posledice so propadanje samega rastlinskega in vsega drugega življenja.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Majer
4
Feb 16, 2016
Vsem v vednost; (iz zanesljivega vira)
Od 7.2. in do konca februarja NATO v Sloveniji izvaja poiskuse z vremenom. Dež in atmosfera te dni sta "jedka", saj nista naravna ampak je dež sprožen umetno. Vpliv je slabovoljnost, nerazpoloženost, fizično so pritiski na dihalni sistem, sluznico, pritiske v pljučih, razdražene oči, bolečine in pekoče zategnjene mišice na vrhu hrbta, težja koncentracija, nižja delovna moč...
Eden izmed pristopov je očiščenje telesa vseh težkih kovin s postom in raznimi zelenjavnimi in naravnimi napitki ter soljo po zaključku tega obdobja.
#2
Stoyan Svet
2
Jan 31, 2016
Odlično čestitam
in se vam zahvaljujem za prevod.
#1
Milan Malej
Milan Malej
Objavil/a 2016-01-30 19:20:01 (Jan 30, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Zeleni skupni program za Evropski parlament
Zeleni skupni program za Evropski parlament v Sloveniji
Dejan Ogrinec, Anhovo in nujnost preprečevanja takih okoljskih tragedij
Zeleni skupni program za Evropski parlament - peticija v angleščini
Basic principles of human life on the Earth
Climate justice assessment
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj