Članek

Nismo rekli še zadnje besede

Izjava za javnost
Objavljeno Dec 05, 2017

VLADA V ŠKRIPCIH - DENARJA NI IN GA NE BO !

Metod Dragonja: »Zdaj je na politiki in sodstvu, da uveljavita zakon o 2 tiru. Mi pa opozarjano, da zamuda povzroča gospodarsko škodo. Dokler se zakon ne uveljavi, ne moremo črpati sredstev, niti tistih za pripravljalna dela NE."

Spričo velikega zanimanja vlade, javnosti in medijev za »škodljivo« delovanje davkoplačevalcev v zvezi z drugim tirom, izjavljam sledeče:

Hvala za kompliment, NISMO ŠE REKLI ZADNJE BESEDE!

Do sedaj smo s kritiko vladnega drugega tira (2TDK) davkoplačevalcem že prihranili milijardo. Če bo ta vlada dobila še en mandat, se nam obetajo še mnogi večji milijardni prihranki. Večja je neumnost ki jo stori vlada, večji je prihranek z njeno blokado. Problem pa je, da se tega niti ne da izračunati, ker vlada, ki ne ve kaj, kako, kje in za kakšen denar bo gradila, stalno spreminja številke.

V Delu 2.dec.2017 pa novinar "Škarpena" alias nadučitelj Doline Šentflorjanske Boris Šviligoj piše: "Kaj takega, da en VILI po porazu na referendumu o 2TIRU tuja moda na tujem žaru cvre, si niti v diktaturi proletariata ne znajo predstavljati«. Odgovor: Ko bodo tuja moda scvrta do konca, Škarpena vabljen na tiskovko !

Državljan K.  

In še !

PISMO VRHOVNEMU SODIŠČU !!! 

Spoštovani predsednik Vrhovnega sodišča!
 
Iz medijev sem obveščen, da je Vlada RS v četrtek 30.11.2017 poslala na Vrhovno sodišče RS (VS) ugovor v zvezi z mojo pritožbo na izid referenduma o 2 tiru.
Ker do danes – od  tega pa je že več kot 5 dni,  kot prizadeta in zainteresirana stranka ugovora še nisem dobil po redni pošti, niti ugovora nisem dobil po e-pošti, prosim V S, da mi ta ugovor nemudoma  pošlje.
 
Ugovor potrebujem, da preverim resničnost in utemeljenost navedb Vlade RS.  V primeru, da so navedbe v njem neutemeljene ali neresnične, želim izkoristiti pravico do ugovora. 
Prosim tudi, da mi sporočite imena in priimke sodnikov, ki jim je ta zadeva dodeljena. 
 
Hvala za razumevanje!
 
S spoštovanjem,    Vili Kovačič,  pobudnik referenduma
J

Ponujamo nujno posojilo. Tukaj je vse težave pri posojilu rešeno med a kratko časovno obdobje z nizko obrestno mero 3% in trajanje več kot 20 let, kaj čakate, da se prijavite zdaj in rešite težavo ali začnite poslovanje z Loan plačilo različnih računov nam pošljite e-pošto zdaj jameshenryloancompany40@gmail.com