Članek
Regresija in njen učinek
Objavljeno Apr 13, 2018

Regresija

Danes vam bom zaupal svojo izkušjo, ki sem jo doživel na področju regresije. Večino informacij o tej tematiki sem pridobil s pomočjo interneta. Nekaj pa preko prijateljev. Na kakšna specifična vprašanja pa sem dobil kasneje odgovor tudi pri terapevtu.

Marsikdo sploh še ni slišal za besedo regresija. Nekega pomena iz same besede ne moremo razvozlati. Regresija je tako izvaja s pomočjo terapevta, ki je za to usposobljen. Naj si izbere vsak svojega, jaz sem se odločil, da grem k nekumu, ki ima že nekaj izkušenj pri svojem delu.

Izbiro sem naredil glede na izkušnje ljudi na internetu in preko znancev, ki so posamezne terapevte že obiskali. Eden je celo bil pri večjih, zato mi je lahko ponudil, kar se da dobre nasvete.

Ko sem se odločal, da odidem na regresijo, je pri meni prošlo do prvega velikega vprašanja, pri katerem sem potreboval pomoč. Obstaja namreč več različnih vrst regresije. Napisal bom ime in krateg povzetek vsakega:

- Regresija v prejšnja življenja - Tukaj se spoznavamo z svojimi najstarejšimi spomini, ki jih premoremo

- Regresija sedanjega življenja - Iščemo vzroke za nekatere teževa, ki jih imamo sedaj, v naši preteklosti. Največkrat naj bi bile povezane z dogodki, ki smo jih doživeli v sedanjem življenju

- Progresija - Nekateri temu pravijo "pogled v prihodnost". Nisem še sprobal, zato težko karkoli komentiram. Glede na forume, pa imajo ljudje različne odzive

- Življenje med življenji - Globoka hipnoza, traja pa skoraj 4 ure, tako da je to terapija, za katero se odločajo tisti, ki imajo z regresijo že nekaj izkušenj

Jaz sem se odločil, da za začetek opravim 1 srečanje, kot regresijo sedanjega življenja. Zakaj prav to? Namreč rad se na morju potapljam (na dah). Telesno in fizično sem dobro pripravljen za doseganje "večjih globin" + 10 metrov, vendar me je globine grozno stran. Z regresijo sedaj postopoma ta stran odstranjujem in upam, da mi bo uspelo do poletja!

Lahko prosim za profilno sliko, da bom lažje izpostaviti na blog naslovnici? Hvala.

Malo pozno, ampak urejeno :)