Članek
IKEA
Objavljeno Aug 01, 2014

Da gremo malo ven s politike (gnus) pa malo ven iz hmmm, tujske , priseljenske problematike, OK, gremo na IKEA

Kako smo kaj družba moja na PW? Večer je, pametni smo politiko dali mali v zadnji konec, ker rabimo  aha  VI NID TAJM...pa ga dajmo...a sedaj sosedje tržijo IKEA. Moja IKEA je blizu, v Bratislavi, prijazna je, ni kaj, gužva, gneča-ups- je pa vsaki dan. Kupim nepremazano, torej nelakirano mizo, stole, OK, 100 EUR in gasa  gremo domov. Pa poglejmo pisarniško mizo...hm...cena 120 EUR..stoli, hmmmm   čudne cene...made in China. pa ne , da bi žalil koga ampak pomislim, ko greš na Kitajsko in vidiš ta mesta, kjer to delajo....hudo  hudo težko- in taka miza je v Lesnini cenejša in boljša. Je ta IKEA res tako dobra, lahko preživimo brez nje? Jaz lahko...a na IKEA me spominja mali plišasti medvedek in si rečem, DOBER SI, ni kaj, dal sem 1 EUR a medvedek se mi smeji nad posteljo vsaki dan. IKEA, bodite uspešni a, da se živeti tudi brez VAS !!!

Marko, to sem že velikorat slišal, da je pivo na Češkem in Slovaškem veliko cenejše in kvalitetnejše. Predvidevam pa, da so punce lepe vsepovsod :)

Azra, tudi jaz sem zelo slab obiskovalec trgovin. Že veliko let je tako!

Se pravi, da tudi Bratislava že ima Ikeo!

AT

http://www.regionalobala.si/novica/ikea-zagreb-pripravljena-na-odprtje

Andrej, nekateri sanjajo pri belem dnevu. Jaz ne spadam v to kategorijo. Nekaterim ni treba niti delati, niti plačevati položnic itd. Vidiš, očitno sem za Luno, ker jaz to vse moram.

M

@Laščan , je bolje iti do Devinske Nove Vsi...ali Malacky.....zakaj pri nas ni IKEA....zaradi požrešnosti nekaterih, ker je zemlja predraga, ker vsak išče šanso, da dobi kaj v svoj žep. Kupna moč, hm...vidi se v BTC , sobota, petek popoldan, ni parkirišč, vse polno, čeprav na "ablast" trobi, da smo reveži...kdo že? Taprav SLOVENC se znajde, dela, poišče si službo, fuša...tako mamo, ni kaj. Je pa res, zaradi neke IKEA se svet ne podre, žalost pa je, da že otroke učijo potrošništva. Osebno sem raje otroke vozil v naravo, hribi, predvsem v nedeljah, kot pa se srečevat z znanci v trgovskih centrih. Lep pozdrav

Mislim, da je samo še v Sloveniji ni. Ali so res krivi birokratski postopki ne vem, bojda je premajhna tudi kupna moč Slovencev. Kava je res dražja v centru Bratislave, sicer se da poceni jesti in piti le par ulic stran.

AT

Azra, tudi v Tuš ti ne bo potrebno več hoditi, prehranjuješ se lahko samo s svetlobo, tako pač zatrjuje Babičeva Dajana. Samo v vednost. :D ;)

M

ja Branko, Bratislava ima marsikaj, kar Ljubljana nima, je pa tako, da se čedalje bolj draži in je kava v Bratislavi dražja, kot pri nas v SLO. Kar se tika Slovaške je najbolje iti na vzhod, kjer še najdeš domače krćme, dobro hrano, pa tud luštne punce za pogledat (malo heca mora bit !!) Edino pivo je pa garant ceneje, cena se giba po krčmah okoli 1 EUR. Plačila enota na SK je EURO

Branko, ne hodim v Ikeo, ne hodim v Hofer ,ne hodim v Špar .... po novem tudi v Mercator ne.. Verjetno bom začela kar v Tuš. Zaradi mene lahko pol trgovin zaprejo.

Tudi jaz živim brez Ikee. Mi je pa kakšna zadeva od tam všeč - sem pač kakšno reč kje videla. rada imam res leseno, masivo, rada imam preproste oblike, naravne barve ... Ikea to ima. Ampak kupili smo recimo slovenske omare, lesene, ugodno.