Članek
RTV SLO, zadnje soočenje pred EU volitvami
Objavljeno May 23, 2014

Pa smo še to preživeli. Ni važen moj glas, komu ga bom dal, vendar bi rad opozoril, da je imela stranka "Zares" neki privilegij, Ali je ta stranka v parlamentu?  Kakor vem jo tam ni, torej bi morala bit enako upoštevana kot recimo SNS (nisem njen volilec), ali pa katera druga izvenparlamentarna. Drugo, kar me moti, vsem nam je všeč nakup poceni avtomobila, mobilnika, TV, DVD, večina je narejena na Kitajskem, Singapur, J.Koreja a ko kupujemo, bentimo, da je drago. Zakaj že? Zakaj nebi kupovali made in D, TV za 1000 EUR, če ga dobimo iz J.Koreje za 299 EUR. Vemo, da je čaas globalizacije, cel svet gre v to. Marsikaj bi se našlo v SLO a birokracija, državni aparat, "lopovi" poberejo svoje. Samo za spomin, leta 1987 je stal Subaru Justy cca 5000 EUR, dajatve so bile 97 %, torej skoraj 10.000 EUR , Zastava 101 pa recimo 5000 EUR a kvaliteta? Čudim se ekonomistom, da trobijo neumnosti. Raje naj SLO izkoristi razvojne potenciale (Akrapovoč. Pipi strel...), turizem. vendar je čudno, da nas "filajo" z svojimi pogledi....dejstvo, da nekdo reče, da je treba uredit zadeve v vrtcu, pa lahko rečem, da je to NEUMNOST !  Sam sem imel otroke v vrtcu in rečem, hvala Tanja..bila si enkratna vzgojiteljica. Ta, ki je pa to izjavil je pa malo mimo. 

Drugo, jamranje, kaj je naredila Nemčija za poplave v Nemčiji. Laž, v nedeljo, par dni nazaj sem videl teknično ekipo iz Nemčije-konvoj, so šli kam že? Se sončit na Jadran?  Ali pa vprašanje; "Ali bi tako pomagali, če bi se to zgodilo na Slovaškem, Češkem?" Ne , nebi, niti Avstriji , Madžarski nebi tako pomagali in potem mi neki politik pluva po Nemčiji, Nizozemski....bla bla bla....Evo, takole mamo...

Za odgovore pa prosim le osebe z polnim imenom, priimkom, ostalo bom brisal, ker , kot  je pravil moj stari oče po 1945, da vsak, ki se skriva za nekim , danes rečeno "nickom" se boji, bojazliv , oziroma je reva !

Strinjam se s tabo. ZARES je pač ZARES zraven, fantje so bili vedno zraven, zato pa so protežirani na rtvslo. Samo predvidevam, seveda. Sicer pa ... poglej si zanimivo kandidatko: