Članek
Premium gorivo za premium vožnjo
Objavljeno Dec 04, 2017

Premium gorivo EVO DIESEL Plus je nova vrsta goriva, o katerem se zadnje čase precej govori. Zakaj premium? Ker poskrbi za odlično izkušnjo vožnje, boljšo zmogljivost vozila z vidika izgorevanja, moči in pospeševanja ter daljšo življenjsko dobo motorja. In glede na to, da smo dandanes veliko v avtu in na cesti in da se vedno bolj zavedamo pomena dobrega izgorevanja, je ta novica zagotovo zanimiva. Na voljo je od včeraj, 1. decembra, na vseh avtocestnih bencinskih servis MOL. Imate radi svoj avto? Menite, da je tudi avto potreben luksuzne obravnave? Potem boste verjetno večkrat zavili tja.

Premium gorivo ni tema samo za moške, čeprav se tako zdi. Je tema za vse, ki imajo svoj avto radi in se nenazadnje zavedajo bolj odgovornega odnosa do okolja. O čem gre pravzaprav govora? Nova generacija goriv EVO je plod raziskav strokovnjakov v Skupini MOL, ki imajo več desetletij izkušenj v proizvodnji goriv vrhunske kakovosti. Že junija letos je Skupina MOL na bencinskih servisih predstavila novo generacijo goriv EVO, ki jo odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev. Goriva EVO poskrbijo za zmanjševanje nastajanja oblog in čistejši vbrizg za optimalno doziranje količine goriva.

Prvega decembra se je obstoječi ponudbi goriv EVO 100 Plus, EVO 95 in EVO Diesel, na avtocestnih bencinskih servisih MOL Pince in MOL Lormanje, pridružilo tudi premium dizelsko gorivo EVO Diesel Plus.