Članek
MC in orgazmi Slovenskih ovc in kur
Objavljeno Sep 06, 2014

Od takrat naprej, ko se je izvedelo, da bo šel Cerar z vsemi topovi (beri : strici izza ozadja) v boj za zmago, so zlasti Slovenke že ob omembi njegovega cenjenega imena pričele doživljati orgazme.

O njem so čivkale med malico, kofetom, na sekretu. Kadar sem šel mimo, so me gledale zviška in prezirljivo. Že s pogledom so me ponižale v navadnega ščurka, ki nima pravice gledati  v obraz veličini njegovega dometa. velikega duhovnega voditelja, guruja etike, morale, pravne države. UF!

Enako se je nekaj časa dogajalo tudi doma, saj gospa, cenjena Žena in mati najinih otrok, ni počela drugega, kot čvekala o novem Mesiji. Stalo me je nemalo truda, da sem ji odprl oči in jo ponovno prizemljil, rekoč:

1. je gospod predsednik SMC in naše vlade, kot duhovni guru in menda najboljši med najboljšimi v pravni stroki, pometel pred svojim pragom in ''nalepil'' nalepko STOP nad pohlepom pravne kaste, v kateri mnogi (z njim vred) kot profesorsko-podjetniške dvoživke pohlepno maličijo naše predpise, jih poučujejo, o njih pišejo, jih komentirajo, na njihovi podlagi celo (!)  sodijo in pri vsem tem dobro služijo - za povrhu - še na račun študentov, upnikov in ljudstva?

2.MC je človek iz šolstva. In to zelo eminentna (po njegovih lastnih besedah) oseba!  Ali je že kaj naredil za odpravo prevelike permisivnosti in neuporabnosti »gabrovskega« oziroma eldeesovskega šolskega sistema, ki sta eden od krivcev za žalostne razmere, v katerih je naša mladež? Se ne zaveda, da je velikooooooo manj Slavoja Žižka in »lukšičevskega efdevejevstva« ter veliko več kovinostrugarstva, ustvarjalnosti in klasike -  morda recept za večjo uspešnost slovenskega duha in krepitev gospodarstva, ki je temelj, če zapišem marksistično, DA BO BOLJE RAZUMEL, družbene nadstavbe?

3.Ali je MC izkazal najmanjšo željo, da se kaj privatizira, kajti v privatni lastnini se teže ukrade?! Želi najprej privatizirati banke, ker tem je najlaže izmakniti veliko denarja? NE! Kaže namero, da bi stopil na rep nacionalnim pravnikom tipa Jože Mencinger? Hahahaha, logično, da ne, saj sta po miselnosti kot rit in hlače! Ali je v MC zgolj in samo iskrica, ki bi nakazovala, da namerava očistiti pravosodje?  NE! Vse bo še naprej v stilu: isto sranje, drugo pakovanje!

4. vprašanje moji dragi in cenjeni ženi je bilo ključno: kako si lahko neka normalno čuteča ženska zaželi moškega, ki nenehno cinca, stopica na mestu, ki se ne zna odločati, ki menca kot stara baba, ki naklada o etiki in pravu, z dejanji pa besede nenehno podira? Ki ga lahko vsaj Juncker pusti na cedilu in ki ga lahko vsaka AB nategne kolikor je dolg in širok?!

Na srečo je moja žena vsaj za spoznanje bolj pri brihti kot ostale kure v SLO kurniku. 

Sedajle čakam, da vstane in ji povem, kaj je izjavil gospod BOJAN DOBOVŠEK. 

Ko bo prebrala in bo sama uvidela, kako prav sem imel, se nadejam, da mi porcija jutranje ''telovadbe'' ne uide!

"Ko boste videli ekipo, vam bo vse jasno ...
S temi besedami je Bojan Dobovšek dal novinarjem in javnosti vedeti, kakšna bo nova vlada Mira Cerarja, potem ko je včeraj dokončno zavrnil Cerarjevo povabilo, da bi postal minister za notranje zadeve.
Dobovšek se je umaknil zato, ker vztraja pri svojih načelih, zmotila pa naj bi ga ministrska imena, kot Aleksandar Kešeljević, Milojka Kolar in Jurij Kač, vsi obremenjeni s preteklimi spornimi tajkunskimi posli in povezavami.
Minister za kulturo pa menda postaja Mitja Rotovnik.
Bojan Dobovšek naj bi dobil tudi navodilo, da ne sme(!) govoriti z novinarji, njegov resor pa je Cerar že ponudil mariborski odvetnici ter članici izvršnega odbora Stranke Mira Cerarja Vesna Györkös Žnidar."

(Tako je profesor varnostnih ved Bojan Dobovšek dokončno zavrnil ponudbo, da postane minister za notranje zadeve, ter novinarjem in javnosti dal vedeti, kakšna bo prihajajoča vlada Mira Cerarja; vir: Planet TV)