Članek
Dobrodelni koncert za nakup v požaru uničenih strojev Mizarstva Kaja
Objavljeno May 25, 2015

Nesreča pride, ko jo najmanj pričakuješ. Trenutek nepazljivosti (tuje!!), morda nepremišljenosti in zgori, vse, kar si ustvarjal 11 let. 

5.5.2015 Se je v Lokrovcu pri Celju zgodila huda nesreča, v požaru je zgorelo Mizarstvu Kaja popolnoma vse, ogenj je uničil celotno delavnico z vsemi stroji, prav tako je zgorel tudi njihov kombi. Mlada podjetnica in lastnica Mizarstva Kaja Klavdja Ojsteršek (sicer laščanka iz Rifengozda pri Laškem) vljudno naproša vse, ki so jim pripravljeni pomagati, da se udeležitjo dobrodelnega koncerta, ki ga organizira ob pomoči prijateljev in znanih glasbenikov.

Koncert bo v dvorani Tri Lilije v Laškem ta četrtek dne 28.5.2015 ob 20.00.  Nastopili bodo: Krajcarji, Zoran Zorko, Celjski vitezi, Irena Vrčkovnik, Jože Bohorč, Ansambel Dori, Fantje iz vseh hribov, Boštjan Dirnberk, Laška pihalna godba, Vlado, Damjan Murko, Viki Ašič, Ansambel Utrip in Svetnska godba na pihala, tako da je 10€, kolikor stane karta, pravzaprav zelo malo. Vstopnico lahko kupite ali rezervirate na TIC Laško, 03 733 89 50 ali tic@stik-lasko.si.

Cena karte je torej samo 10€, izkupiček od prodanih kart se bo namenil v celoti za nakup novih strojev, da bo lahko mlad kolektiv Mizarstva Kaja delal naprej in čimprej dokončal naročila svojih kupcev.

Za vse tiste, ki se koncerta ne boste mogli udeležiti, vendar bi jim vseeno želeli pomagati v tej hudi stiski, je odprt TRR račun, kamor lahko nakažete znesek vstopnice (ali več):

SI56 0510 0703 2642 660 BIC: ABANSI2X
Klavdija Ojsteršek
Rifengozd 14C
3270 Laško

V namen plačila vpišite DONACIJA

Vsem, ki se boste odzvali, se že vnaprej zahvaljujejo!

Prosim tudi, če to obvestilo delite naprej v čim večjem številu!