Članek
STOP ISLAMIZACIJI EVROPE
Objavljeno Oct 20, 2015

Spoštovane državljanke in državljani Republike Slovenije, drage prijateljice in prijatelji!

 Ker tisti, ki se sklicujejo na strpnost in na človekove pravice in svoboščine, te pravice v javnem prostoru navadnim ljudem kršijo, mediji, ki se proglašajo za svobodne oz. liberalne, pa javno označijo za provokatorja, nestrpneža, islamofoba ali še kaj hujšega, tistega, ki govori resnico o ljudeh na vodilnih položajih v državi ali pa samo npr. razkriva pravi obraz "ubogih" beguncev,

odpiram spletno skupnost, ki bo povezala vse ljudi dobre volje, strok in prepričanj v skupnem cilju:

ohraniti civilizacijske vrednote Republike Slovenije! 

  V Sloveniji je danes že nevarno izražati svoje mnenje in prepričanje, nevarno je javno izraziti nestrinjanje s trenutnim pogledom oblasti v državi in nestrinjanje s prevladujočim prikazovanjem družbe in dogodkov v medijih, nevarno je izraziti, da nasprotuješ odprtju mej vsakemu nasilnežu in divjaku, ki prihaja k nam in v Evropo z namenom izpodkopati mir, demokracijo in nam vsem odvzeti svobodo s svojo fundamentalistično fanatično ideologijo! 

  Iz Turčije, dobivam od prijateljev iskrenih miroljubnih muslimanov nenehna opozorila: 

"Zavarujte svoje meje! Preverite vsakega tujca na meji, preverite ali je res vojni begunec iz Sirije saj je v tej veliki množici, ki se podaja v Evropo samo 5% tistih, ki res potrebujejo zatočišče oz. azil!"  Iz Turčije me opozarjajo, da slovenski mediji, ki se deklarirate za svobodne, lažete in ne poročate objektivno o ljudeh, ki prihajajo iz Turčije, Grčije, Srbije in Hrvaške! Ti ljudje so v večini primerov iz sosednjih držav Sirije: iz Afganistana, Irana, Iraka, Jordanije, Libanona in drugih. 

V Turčiji jih čaka še nadaljnih 2 000 000 in nato še več na prihod v Evropo, ker so dobili sms sporočila od teh, ki jim je že uspelo priti čez našo zeleno "ohlapno" mejo s površno kontrolo in brez dokumentov in s pomočjo naše policije, ki ima baje celo navodilo, da jih popisuje kljub očitno lažnim imenom! 

Oblast in mediji se sploh ne zavedajo, kaj njih in nas še čaka! 

Ti migranti, ki še prihajajo k nam mnogi vzklikajo podporo ISIS teroristični organizaciji, ki ima načrt ustanoviti svojo državo kalifat ne le v Siriji, temveč kar sredi Evrope in odpraviti demokratične zakone in ustave zahodnih držav! 

Mnogi imigranti v Turčiji kričijo, da bodo prišli v Evropo in bodo vse nevernike, ki ne sprejmejo islama, zasužnjili in prodajali na tržnicah! 

 Take skrajno nasilne islamizacije Slovenije in Evrope nočemo in jo sedaj še lahko preprečimo z zavarovanjem mej in medsebojnim povezovanjem ljudji dobre volje! 

 Ne bodimo naivni, ne pustimo se zavajati in manipulirati medijem in politikom, ki so plačani od mednarodnih organizacij, katerih lastniki so mednarodni milijarderji špekulanti, ki namenoma rušijo stabilnost držav kot je npr. Grčija, z željo kovati samo lastne dobičke.  

  Pred kratkim sem obiskal mejni prehod Obrežje in sem se na lastne oči prepričal, kdo so prišleki, ki jih mediji prikazujejo kot "reveže begunce". 

 Policisti na meji so mi razložili, da tako velikega pritiska množic iz Hrvaške sami ne bodo zmogli dolgo zdržati. 

"To niso begunci, to so ekonomski migranti, vsak od njih je prejel za pot v Evropo po 10 000 EUR! 

To so nam sami povedali!" Prav s temi besedami mi je policist na kratko razložil kdo pravzaprav so.

Temu strokovnjaki in vojaški analitiki ne rečejo begunska kriza, to imenujejo invazija na EU!

Podprimo napore naših policistov in policistk, ki tvegajo lastna življenja za našo varnost, za varnost naših domov, življenj, premoženja in za našo svobodo na ozemlju Republike Slovenije! 

Za svoj izjemen trud in napore v izrednih okoliščinah pa so naši policisti in policistke na južni meji že prvi dan dobili samo po en sendvič in po pol litra vode, medtem ko so migranti dobili na izbiro po tri menije toplih obrokov, ki pa so jih metali v WC školjke, tako da je bila vsa hrana zavržena. 

 To se dogaja v hudi finančni krizi v naši državi, medtem ko je kar 290 000 Slovencev in Slovenk v revščini in jim primanjkuje osnovnih sredstev za hrano in preživetje. 

 Slovenska vlada je zanikala slabo ravnanje s svojimi policisti, vendar dragi prijatelji berite izjave Sindikata policistov RS in zapise policistov na socialnih omrežjih in presodite kdo govori resnico in kdo vam laže! 

  Kakšen motiv se skriva za lažjo politikov in medijev o tako imenovanih "beguncih"? 

Evri mednarodnih in domačih organizacij ter ustanov so jim vredni več kot lastno ljudstvo! 

Celo policistom in vojakom, ki branijo trenutno oblast, ta vlada ne omogoči s svojim sklepom niti  poplačila njihovih nadur v izjamnih okoliščinah in delavnih pogojih na meji. 

 Prihaja čas, ko se ljudje ne bomo več delili na veroizpovedi ali na politična prepričanja!

 Tedaj se bomo odločali ali smo na strani resnice, pravice, ljubezni in življenja, ali pa na strani laži, suženjstva, sovraštva in smrti! 

  Zahtevajmo svoje pravice, da živimo v miru in pravični družbi! 

Od oblasti zahtevajmo, da zavaruje naše meje domovine Republike Slovenije in s pomočjo drugih evropskih držav brani skupno evropsko schengensko mejo! 

Zahtevajmo, da se podpre naše policiste na mejah z vojsko in varnostnimi ukrepi, kot so: z v tla vbetonirana visoka ograja, slikanje, jemanje prstnih odtisov in popisovanje tujcev. 

Zahtevajmo, da se brani demokratična ureditev RS!

 Kdor prihaja k nam ilegalno brez dokumentov, s sovraštvom do naše kulture, ta nam hoče vsiliti širjatsko ali drugo pravo brez človekovih pravic in svoboščin!

 Nevarnega prišleka naj državni varnostni organi s ladjo iz Luke Koper pošljejo takoj tja od koder je prišel!

 Nismo nastrojeni proti pravim beguncem, tistim, ki resnično bežijo pred terorjem in nasiljem vojne v Siriji, smo pa proti tistim, ki njihovo stisko in našo dobroto do njih zlorabljajo, za svoje ekonomske in fundamentalistične interese! 

  Za nadzor naših in evropskih mej smo še posebaj tudi zato, ker so islamski teroristi ISIS-a napovedali, da pošiljajo v EU kar 4000 svojih vojakov, ki so pomešani med begunce in ekonomske migrante. 

 Preko facebooka sem komuniciral z begunko iz Sirije, ki je že v Nemčiji in jo skrbi za svoje starše v Siriji, kamor bi se tudi sama rada čimprej vrnila. Vendar morajo Evropa in svetovne velesile najprej ustaviti vojno v Siriji, ki je izvor vseh problemov beguncev.  Pred prihodom v EU je omenjena begunka pridobila delavno vizo, kar je edina prava pot. Vsi pa, ki prihajajo ilegalno, brez dokumentov, ki prihajajo z nasiljem in zavračajo azil pri nas, pomoč v hrani in obleki ter nastanitev v begunskih centrih, ti že niso pomoči potrebni in imajo drugačne namene! 

 Branimo svojo svobodo dokler jo še imamo! 

Sporočimo naši oblasti in medijem, da nismo ovce, s katerimi se da manipulirati! 

Znamo samostojno oblikovati svoje zahteve in se tudi sami organizirati, če je potrebno! 

  Dragi bratje in sestre, kristjani, muslimani, ateisti in vsi ljudje dobre volje! 

Sprejmimo in spoštujmo vse poštene ljudi, ki so pripravljeni spoštovati naše zakone in ustavo, ki temeljijo na človekovih pravicah in svoboščinah! 

Tistim pa, ki te pravice že sedaj zlorabljajo in spreminjajo naravne zakone po svoji samovolji in zgrešenih nazorih, pa izrečimo javno opozorilo tudi s množičnimi shodi in protesti, da naj s tem prenehajo, ker nas vodijo v propad!

  Slovenke, Slovenci in vsi tujci, ki spoštujete našo vero in kulturo! 

Stopimo skupaj, pomagajmo drug drugemu in branimo meje naših civilizacijskih vrednot, 

kot je zapisal tudi naš veliki pesnik dr. France Prešeren, naj ohrani

"Bog našo nam deželo,

Bog živi ves slovenski svet,

brate vse,

kar nas je

sinov sloveče matere!

V sovražnike 'z oblakov

rodú naj naš'ga treši gróm;

prost, ko je bil očakov,

naprej naj bo Slovencov dom;

naj zdrobé

njih roké

si spone, ki jih še težé!"