Članek
Ko se ti nič ne da
Objavljeno Oct 08, 2014

Pripravljam se za vikend in sem si obljubila, da pospravim po bajti po nadstropju v katerem imam sobo. Svojo kamrico mi je že uspelo za silo spraviti v red, moram pa še 2 prostora vsaj za silo urediti, ter enega kar konkretno. Vendar kaj ko je zunaj še vedno delo, danes sva z mojim očitom štihala gredici, da se bo presadilo na eno solato iz njive, da jo bomo imeli za čez zimo. Ko je bilo enkrat konec pa sem se lepo zavlekla v sobo in sedaj me ne spravite iz nje. No, lažem. Ko bodo klicali k večerji takoj poletim, hrane se pa ne branim, saj kaj ko sem že jedla. Naredila sem si mnjami namaz. 

No, potem pa se mi ni dalo pisat in sem šla telefonirat okol in sedaj pričakujem klic, vendar ne od njega, ampak nekoga drugega, pa on ve zanj, saj gre za posel. No, sedaj spet tipkam, čeprav se mi ne da. Danes polna luna in mrk, še dobro, da sem si dala zjutraj, ko sem šla od doma, za vrat obesek in ga prosila, da naj me varuje tekom današnjega dneva. Da, res sem potrebovala zaščito, saj so danes ljudje prav, no čisto drugačni kot ponavadi, vendar jim ni uspelo me spravit iz tira.

No, zunaj je bilo danes čudovito vreme. Prav spominja me na pomlad. In s pomladjo pride tudi pomladanska utrujenost. Ja, lena sem in še bol lena, nič se mi ne da. No poleg utrujenosti spomladi pride tudi spomladansko čiščenje. No, zgoraj sem omenila čiščenje, no to je to, vendar ker prevladuje utrujenost je čiščenje postavljeno na stranski tir. Vendar se vseeno moram sestavit in jutri pospravit kot sem si zadala.