Članek
Mah, to ni to
Objavljeno Sep 29, 2014

Ne, danes ni tisti pravi dan. Kar nekaj me stiska v prsih in nekaj mi manjka. Lahko je to kar mi manjka pozornost, lahko kaj drugega, kaj pa vem kaj je. Danes ne gre mi nič, kar sem si zamislila. Vse mi gre narobeeeeeeeeee. Jah, še tipkat ne znam več, ja no kaj pa naj, saj bo, saj bo. 

In tiste zvezdice na nebu se mi bodo smejale, ko se bom jaz smejala v njegovem objemu, ko me bo objemal in razvajal. To so tiste sanje, ki se mogoče kmalu uresničijo, mogoče pa nikoli. Nihče ne ve tega, resnično nihče. 

In ko bom stopala po preprogi nežnih cvetov v beli obleki proti osebi nasprotnega spola, kateri bo žarel ko me bo čakal in v njegovih očeh bodo sijale zvezdice. Na njegovem obrazu bo najlepši nasmeh, ko me bo zagledal. Tako kot njegove bodo žarele tudi moje oči.

In pozimi bo mraz in sneg in otroci bodo delali snežake, spomladi bomo videli poganjati prve zvončke izpod zadnjih odej snega, poleti bo sonce in vroče, ne bo suše, ampak vročina bo ostala, jesen bo živobarvna, pisana in razigrana, sadja bo ravno dovolj, da bodo ljudje se ga najedli in preživeli zimo, saj bodo na pomlad ponovno prišle na plan prve užitne rastline. 

In potem bo rekla, da ne more iti, da ni vredna tega pogleda, da ni to to, kar si je želela, da je mislila, da jo bo razvajal, jo odpeljal v hotel, ji dajal kupe denarja, ne pa iz nje naredil gospodinjo, ona pa ne zna niti metle džati v rokah, nikoli si ni želela imeti otrok, vendar je sedaj ponovno noseča. Partner jo podpira, jo preživlja, vendar ona si je predstavljala vse drugače, da bo uživala do konca svojih let. Vendar po rojstvu prvega otroka se je zaljubila vanj. V partnerja in otroka in sedaj ne more brez njiju, čeprav si še vedno vse drugače predstavlja, si vse drugače želi in upa, da bo vse boljše in lepše in oh in sploh.

 

Sedaj pa še obvestilo za moje zveste bralce. Prijavila sem se na tekmovanje, kjer se iz sestavin iz pravične trgovine in iz lokalnih sestavin pripravi neko jed, na osnovi čokolade. Dobila sem vabilo, da naj se prijavim, so pa podaljšali prijave do danes do polnoči. Ok, da veste kje in kdaj me najdete pa še povezava: http://www.buna.si/program-dogodka.html - gledate od 17h- 19h, tu pa še ena povezava: http://www.buna.si/pravilno-pe269eno.html. Torej se vidimo 1.10.2014 ob 17h na križišču Starega in Gornjega trga v Ljubljani.