Članek
Skrite bolečine
Objavljeno Aug 19, 2014

Zadnje čase sem slabe volje, tečna, zadična in ne vem kaj vse. Za moje počutje sem kriva sama, pa tudi vreme in ljudje okoli mene. Včasih se mi zdi, da sem kanta za smeti, kamor mečejo vse svoje smeti in vse kar ne prenesejo in stresajo po meni. Ali pa kot boksaska vreča, ki jo boksne vsak, ki se pač sprehodi mimo. Ampak ne, tudi jaz sem človek, tudi v meni so bolečine in čeprav sem navajena na žalitve in poniževanja me vseeno bolijo. In to močno, sploh če mi to delajo ljudje, od katerih to ne pričakujem, ki niso taki, ki to vzamejo za hec. 

Od nikogar nimam nič, popolnoma nič. Ko se tukaj v besedilih razgalim, vam dam veliko. Če ne drugega material za opravljanje ali pa material iz katerega potegnete kako malenkost, da me lahko s tisto malenkostjo, katera je vzeta iz konteksta ponižujete in žalite. A nimate drugega pametnejšega dela. 

Ja, sem tudi sovražnica sebe in se smilim sama sebi. Ja pizda folk, komu se bom pa smilila če ne sama sebi, a se bom vam, ki se imate tako za nekaj več. Ker ste povezani z unimi gor ali unimi dol oz ste prebrali dva milijona knjig več kot jaz na neko temo in ste zdaj specialisti na tem področju. Ne delajte se nekaj, kar ne čutite, da ste, ker če ne čutite potem niste. Ker če bi nekaj čutili in bili nekaj bi vedeli. Če bi radi videli spremembe delajte v smer sprememb, ne samo na dolgo in široko pisato kako bi bilo, če bi se to in to spremenilo. Tega ne bo, ker se ne bo spremenilo. 

Zadnje čase sem slišala, da se ljudje prebujajo, da prihajajo spremembe, da bodo kmalu opazili, da nekaj ni tako, kot mora biti. Ne bojte se, sprememb, vsaj konkretnih še dolgo ne bo, ker bodo voditelji držav vsake poizkuse zatrli, ker ljudje si želijo denarja, denarja in še več denarja. Čeprav človeku kričiš na uho te ne bo slišal, če mu narišeš ne bo razumel, ker ljudje gledajo skozi denar in nikakor drugače kot skozi denar. Pa ljudje moji. Ali mislite, da ne morete živeti brez denarja. Tudi brez denarja lahko živite in preživite, vendar morate ustvarit svojo državo v državi in sprejet svoje zakone. Potem pa delajte kar vam je volja in potem bodo vsi preživeli in živeli brez denarja srečno do konca svojih dni in s tem bodo nadaljevali še vaši potomci in njihovim potoncem. Idila. In če bi vsi tako mislili bi ta država v državi postala velika država. Ampak kaj, ko v to skoraj nihče ne verjame. Čeprav se jim zdi, da bi bilo možno, ampak ravno ne bi razkirali. 

Ne bom več nakladala, se ne splača, nič se več ne splača.