Članek
Prehranjevanje, glavobol in otroci
Objavljeno Aug 06, 2014

Moj dan skozi prehrano danes. Jah, okrog 11:30 sem eno argo kofe z mlekom spola pa pol ob 19h neki konkretnega dala v sebe. Da, take mamo. Za kosilo ni bilo časa, ker sem mogla letet v Postojno, ker itak grem pod tuš zadnji trenutek in potem še vidsim predolgo na compu, tko da niti kam drugam nisem mogla it, čeprav bi bilo dobro. Ko sem v Postojno prišla sem imela 2 terapiji, eno pri našem stojčiju, kateri zna človeka spravt v pojstlo, pa ne kej slabega mislit o njem. Pač če hočeš imet terapijo moraš ležat in ker nima prave postelje, je tudi navadna dobra. No, zaradi tega pa tudi zdej ne morem nič več in se spravlam lepo v svojo posteljo. Stojči, bod pozdravljen, pa glava me še zmiri boli. No, potem ko sem še pošopingirala kar sem rabila, sem šla domov in šele takrat dala nekaj v usta. Pa ne bat, pila pa sem, pila. Čeprav ne velik, ampak sem, no sej imam za pit še časa. 

Kaj pa sedaj. Glava me boli še vedno, torej gremo aj, aj, ker ne zdržim več s tem glavobolom, čeprav je kar dosti manj močan kot včiri. Ampak včiri mi je uspelo bedet do polnoči, dons pa se že eno uro prej poslavljam. Haha, prov nej vam bo, kaj me pa ignorirate pa ne komentirate mojih blogov. Meni se ne da kar naprej komentirat vaših, sem mal utrujena. Ne sam zdej, ampak na splošno.

No, zadnje čase imam bližnja srečanja z malimi cukrčki. Včiri sem drugič v 14 mesecih videla soseda, danes pa od sosede hči, katera je stara že 22 mesecev in sem jo videla do sedaj enkrat. No, ni čudno, saj je ta soseda sedaj v Cerknici. No, bo že. Mala je čist cortkana in je šla sama z mano gagice pogledat. Se je podila za njimi po visoki travi, no vsaj njej je skoraj do pasu segala. Ko pa ni mogla stopit čez krtino, pa je pogledala mene in rekla ma-ma. Potem sem ji pomagala jo prestopit, ali pa je sama šla naprej, samo da sem bila jaz dovolj blizu. Kako so ti otročički tako cortkani. Od obeh sta mamici mlajši od mene. Ja, verjetno sem jaz taka, ker si tudi sama želim otroka, kateri se mi iz dneva v dan bolj odmika, saj niti partnerja ne znamsi najti. No, dost o tem, sem se že razpisala, čeprav nisem nameravala. Se tipkamo in beremo.