Članek
Vikend v naravi
Objavljeno Jul 25, 2014

Na FB v skupini Povezovalnica, katero najdete na: https://www.facebook.com/groups/povezani/ pripravljamo vikend v naravi in sicer v bohinju, seveda, če bo lepo vreme. Če koga zanima, se nam lahko pridruži v skupini in kmalu se boste nam pridružili na dogodku. Prijave sprejemamo do srede, saj v petek 1.8. zvečer bomo že uživali v naravi.

Več podatkov na zgornji povezavi, kjer dobite tudi povezavo ali povabilo na dogodek. 

Tam me boste lahko spoznali, da boste še v resnici videli kako tečna in čudna in kako velika budala sem, obenem pa boste spoznali tudi druge ljudi.

Pa še nekaj besed o povezovalnici. To je skupina, kjer se povezujejo ljudje različnih starosti in želj. V skupini se družimo, spoznavamo, hodimo na izlete in še veliko drugega. Tu lahko najdete nekoga, s katerim lahko skupaj planinarite, nabirate rože, ali pa pijete in okušate vina, piva, čaje, kave. Za nežne duše pa je to lahko tudi prostor, kjer lahko spoznate svojo dušo dvojčico, vendar to ni primarni namen povezovalnice. Torej, če ste osamljeni in želite kogarkoli spoznati, vabljeni, da se pridružite skupini, lahko pa tudi že na našem tokratnjem druženju.