Kaj me je pa zdaj štihnlo?

OddajKlavdija Hiti, dne 2014-07-12 ob 22:46:54

Na to sem pomislila, ko me je danes zjutraj okoli 7:45 me prebudila huda bolečina na levi nogi, zadaj, na delu pod kolenom. Krč. Ojej kako boli. Kaj naj naredim? Ali naj kričim od bolečine? Ne, brez veze. Ne boli toliko, pa če bi kičala bi prišli samo gledat kaj se dogaja in me po možnosti še okregali, da kaj tulim. Ne, prijela sem mišico katera me je bolela in jo pričela masirat, da je počasi prišla k sebi in se raztegnila al kar je že kontra od krča, no popustila. Oziroma bolje povedano, da je krč popustil. Tudi potem, ko je krč popustil, me je mišica še malo bolela. Le kaj je privedlo do tega. Upam, da ni zaradi dehidracije, saj zadnje čase nekako ne morem in ne morem piti, komaj se prisilim, da spijem pol litra na dan, to je pa nič, ter obenem bolje kot nič. No, je tudi kdaj kak dan, ko ne pijem nič cel dan. Najhuje pa je, ko žejna postanem šele zvečer pred računalnikom. No, žeja pomeni že hudo dehidracijo. Pa kaj ko se ne spomnim piti, to je težko delo. 

Krči se mi pojavljajo ponavadi ko sem v vodi, ampak to samo prst na nogi mi pride v krč. Čeprav sedaj, ko sem pričela razmišljat o tem, sem se spomnila, da sem imela prav na istem predelu krč tudi, ko sem bila nazadnje na morju, letos, kak mesec nazaj. Ne spomnim se na kateri nogi, se pa spomnim, da mi moja soplavalka takrat ni verjela. Ne bat, s kolegico sve skupaj plavali, da sva se pogovarjali in zaradi varnosti in bla bla bla, saj veste kaj vse preži v morju. No, tudi plavanje z njo ni najbolj varno, kaj če bi imela pri sebi nož in me hotela ubit. Haha, to bi bila šele žurka. Ne, je pučka preveč prijazna in prijetna, da bi kaj takega naredila, čeprav, ja, zagotovo ne bi tega naredila.

Taki in dugačni krči pa niso moje najhujše tegobe in največje bolečine, ali pa ja. No, imam stalno, no skoraj stalno bolečino v glavi. No, da povem naravnost. Kar naprej me boli glava. Ne jemljem nobenih tablet, ker sem že navajena na to bolečino, pa še ni preveč močna. Obenem pa se vsake toliko časa razgibam in bolečina izgine za nekaj časa.

Prav tako imam zadnje čase manjše probleme s kolenom, tistim, na katerega mi je padlo metersko poleno. Kar eno pulo imam na mestu rane, ki se je že zacelila, vendar me občasno prične koleno bolet brez razloga. Upam, da ni kaka kost počla. Mah, to ni možno, če bi, ne bi mogla več hodit in oteklo bi mi, je pa samo majna bulica, res ni velika, pač mislim, da se je pač tako zaraslo. Nič, konec z mojimi jamranmi in problemi in težavami. Našla sem danes srečo (4 peresno deteljico), pred časom pa sem imela fotošuting s pikapolonicami. Nekaj fotk sledi. 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Klavdija Hiti
0
Jul 18, 2014
Hvala Zlobni za zanimivo povest.
#2
Zlobni
0
Jul 18, 2014
Gospodar je imel hlapca, ki se je pisal Krč. Čez zimo sta spala z deklo za pečjo, preostanek leta pa na skednju v otavci kot je današnja, mehka in dišeča.
Bila je zimska noč, zunaj brije burja v peči se je smodil star hrastov štor, na peči in klopci ob njej, prijetno toplo.

Kar sredi noči plane gospodar v zgornji izbi pokonci od groze, ki ga je spreletela ob predirnem kriku dekle. Ata ata, tako je klicala gospodarja, krč me če, krč me če...
Gospodar se obrne, potegne koc čez glavo in se zadere navzdol v hišo :
steeeeeegn seee
Dekla pa nazaj: bolj se steeeegnem, bolj me čeeee

Sem poveznil klobuk na glavo v roke vzel palico, leščerbo in sekirico, zaradi volkov, ter izginil v noč.
Zjutraj je dekla za pečjo, nasmejana trla orehe za potico, hlapec pa je po hlevu besno z vilami nastilj razmetaval.
Nisem vprašal kako se je krča rešila. :-)

( stara zgodba, moja priredba, osebe so izmišljene) Zlobni
#1
Klavdija Hiti
Klavdija Hiti
Objavil/a 2014-07-12 22:46:54 (Jul 12, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Bogokletje
Nezainteresirani
Grajski pun(k)t
Izstop iz vsakdana
Nemoč
Nema zgodba
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj