Kanaliziranje - energijske slike

OddajKlavdija Hiti, dne 2014-07-01 ob 17:12:15

Ena vrsta kanaliziranja, ki obstaja pa je tudi svet podob in barv. Večina ljudi dobiva sporočila na tak način. Riše in slika energijske slike, risbe,... In kot take na veliko in drago prodaja. Slike so slike in če delaš sliko, ko si dobre volje, je v njej dobra energija, če jih delaš ko si slabe volje je v njih slaba energija. Pa tudi ne vem kakšen slikar in imetnik ti ni potrebno biti, vendar na tak način služiš velike denarje. Vendar ni vsak, ki slika take energijske slike prevarant. Tisti, katerega sliko začutiš že mora biti pravi. Četudi ti otrok pokaže neko sliko in si rečeš, da to sliko bi pa imel, tudi če stane celo premoženje, kupi, tista slika je ravno zate. Tudi sama dobivam sporočila na tak način, vendar slike, katere naredim, nikoli nebi obesila si v svojo sobo, ker imam isto predstavo, da zase ne sprašujem in ne slikam. Če bi naslikala pokrajino, ker bi jo želela imeti, bi poizkusila noter ne dati energijskih simbolov, in bi bila navadna porajina in tako sliko bi obesila. Da, nekatere slike same po sebi niso nič posebnega. Da dobijo posebno moč, jim avtorji dodajo energijske simbole. Nekaj podobnega najdete tudi pri meni, v tem članku čisto na koncu. Ko sem sliki, ki je mešanica svetlih barv, dodala nek simbol, ki je temnejše barve. Tisti, ki mislijo, da kanalizirajo, vendar tega ne počnejo, pa tudi če okrancljajo z ne vem kaj vsem, imajo še vedno navadno sliko, ki je slika kot vsaka. Da, energijske slike niso vse slike. Če so dovolj močne jih lahko vidiš na daljavo, ali pa jo opišeš, ne da bi jo videl, samo na njegovo valovno dolžino moraš priti. Da, tudi to se zgodi. In še enkrat, če ti zapoje srce ob pogledu na sliko, in če si jo tako zelo želiš imeti, začutiš njen pomen, kupi, škoditi ti ne more, lahko ti kvečemu koristi. Sedaj pa bom še opisala, kako je bilo pri meni.

Naj povem, kako se je pri meni sploh vse skupaj začelo. Bilo je davnega leta 199x, ko sem bila v četrtem razredu osnovne šole, oz tam nekje, ne vem ali je bilo med počitnicami ali so se le te bližale. X pri letnici ni zato, ker ne bi hotela povedat letnice, ampak, ker je preprosto ne vem. Ponavadi sem šla v staro hišo, kjer je bila soba, kjer sem se igrala. Bila sem sama in sem govorila in se pogovarjala s sebi primernimi ljudmi, tako po letih, kot po inteligenci. Sestra je bila premlada, pa še igrati se nikoli ni hotela z mano. No, tako sem nekega dne ustvarila svojo angelsko šolo, prav tako sem ustvarila abecedo, pravila obnašanja, prehranjevanja, oblačenja in vsega. Vse se je dogajalo seveda v mojem svetu. Tu je primer te abecede in števil: 

Potem sem nekaj let vse skupaj pozabila, do lani jeseni. Takrat sem pričela dobivati ponovno znake in simbole. Tu je nekaj primerov le teh. Nekatere risbe imajo na zadnji strani tudi sporočila.

 

Nenazadnje pa sem pričela tudi slikat in sicer akril na platno. Slike same niso nič posebnega, imajo pa vsaj po moje veliko energije v sebi in nekateri posamezniki jih začutijo. Tukaj so vse dosedanje slike, če vam je katera všeč, se lahko tudi kako dogovorimo, vendar tukaj je tako ali tako ogromno ljudi, ki samo gledajo kje kdo dela mimo zakona, zato s samo prodajo slik bi počakala na jesen, ko bi le to lahko naredila tudi uradno. No, pozabimo na tiste tečne tete in strice, bodimo veseli in poglejmo slike:

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
36
Klavdija Hiti
0
Jul 07, 2014
Zlobni, ptica se dviguje k višku in rešuje uboge v duhu in srcu.
#36
Zlobni
0
Jul 06, 2014
Danes je nogometa prost dan, zato je fuzbaler z žogo v autu, srepe oči pa gledajo zvijajoče se ude premaganih nasprotnikov. ( št.5 )

Modro ozadje priča o popolnem hladu, ampak z več pred igre, lahko dobijo trije svojo žogico.
#35
Klavdija Hiti
0
Jul 03, 2014
V vsakem hecu je nekaj resnice.
#34
Ana Kos
0
Jul 03, 2014
Klavdija :D <3
(Malo je bilo za hec malo pa tudi zares!)
#33
Klavdija Hiti
0
Jul 03, 2014
Ana, saj sem tudi sama čudak, ja in? Vsi smo za druge čudaki in to je super.
#32
Ana Kos
0
Jul 03, 2014
he he, Klavdija, pa je čudaški :D pa Zlobni tudi in jaz tudi. Same čudake imaš na blogu, ta trenutek! <3
#31
Ana Kos
0
Jul 03, 2014
Vsem trem lep pozdrav! Toliko dela imam, da moram zbežat od tu ... še malo k sebi in potem v globoko zares vsakdan! :)
#30
Klavdija Hiti
0
Jul 03, 2014
P.J. glej, ti tako praviš, da si čudaški namreč, jaz tega nisem rekla. Nasprotuješ mi ravno ne, čeprav sem spodaj to napisala, ampak kako naj rečem, pač ravno obratno kot jaz gledaš na svet in to lahko kdo vzame kot nasprotovanje, čeprav v resnici to ne počneš.
Nasprotovanje, je lahko tudi, da mi greš nasproti, greš proti meni. ;)
#29
P. J.
1
Jul 03, 2014
Res sem malce cudaski. Vprasanje pa je, ali ti zares nasprotujem, ali ta obcutek izhaja zgolj iz tebe. ;-)

Uporabil sem zgolj prvo osebo ednine. Pozornemu bralcu to nikakor ne bi smelo uiti.

#28
Zlobni
1
Jul 03, 2014
Kako me prevzame

https://www.youtube.com/watch?v=Q8ATxAJ6GoA

ko me vzame zvok kitare

Cerkniško jezero - YouTube

Lepega jesenskega dne
#27
Klavdija Hiti
1
Jul 03, 2014
Ana, fanta sta pač nora name in tako vzbujata mojo pozornost, pa ne mislim nič hudega, vem, da je P.J. zaseden, torej mi zato tako rad nasprotuje, Zlobni pa se noče razkriti in tava med nasprotovanjem in strinjanjem se z mano.
Drugače pa Ana, zanimivo to o tvoji likovni mapi, no sama se imam, da ne znam ne slikat ne risat, zato uporabljam preprosti način, da vam določene stvari pokažem, to je fotografija in tukaj je že nova tema, vendar te ne bom odpirala. Drugače pa ja, nekatere slike, prizori in glasba te preprosto osupnejo in te pustijo brez besed, pozabiš dihat. Ponavadi meni takrat, če ima pri sebi fotoaparat poskoči srce in sem polna adrenalina in pričnem fotografirat. Najboljši so tisti posnetki, si so čisto preprosti, sama pa imam najraje detajle, kot so svet rože, žival, ki je čisto mala in podobno. Čudovito.
#26
Ana Kos
0
Jul 03, 2014
Ej, kako ste simpatični vsi skupaj, Klavdija, Zlobni in P.J.!

Prvi vtis ob tvojih slikcah je spomin na mojo likovno teorijo ... spomin na mapo, polno risb in slik, ki jo nesem na izpit. Vlekla sem linije, se igrala z njimi, in potem sem se igrala z barvami in jih skušala oživiti.

Včasih kakšno sliko začutim tako močno kot včasih kakšno glasbo. Ali pa kakšen prizor v naravi ... ja, to se pa zgodi mnogokrat ...
Marsikaj se me pa niti ne dotakne ... vsaj ne samo na sebi.
#25
Klavdija Hiti
0
Jul 03, 2014
P.J. vsak človek je normalen, vendar na svet gleda z drugačnimi očmi. In tudi vsak ima svoj prav, če ravno ne gre v neko skrajnost, ko dela kaj proti drugim ljudem, dokler pa ljudje zaradi njegovega mišljenja ne trpijo in ni nihče prikrajšan pa je vse dobro in prav, vsaj po moje.
Sama povem svoje mnenje, poslušam mnenje drugega, ga sprejmem ali zavrnem. Najbolj pa sovražim tisto, ko ti nekdo vsiljuje svoje mnenje, takrat, tudi če nisem proti njegovemu mnenju, pričnem delovati proti.
#24
P. J.
1
Jul 03, 2014
Hecno, mar ne?

Lahko bi se celo reklo, da sploh nisem normalen. :-)
#23
Klavdija Hiti
2
Jul 03, 2014
Ne vem zakaj onkraj onega, saj vsakič čisto kontra udariš, pač ti vidiš svet drugače, in to je tudi v redu.
#22
P. J.
0
Jul 03, 2014
Mogli bi torej tudi reci, da vidim onkraj onega, kar zelis predstaviti?
#21
Klavdija Hiti
0
Jul 03, 2014
P.J. itak je dobra izbira, ga imam že 8 let pa še dela. Ja, ti pa v mojih člankih vedno najdeš ravno tisto, kar ne predstavljam. Lahko pa ti vse to razložim s pomočjo ene knjige, bo ti bolj jasno, pa boš videl, da to ni nobena višja znanost, ampak je to pač v vseh nas, sam pustiti si je treba, da gre to iz nas.
#20
P. J.
1
Jul 03, 2014
Na slikah sem predvsem opazil, da je prenosnik znamke HP. Dobra izbira. Stvar osredotocanja, bi se reklo.

http://www.youtube.com/watch?v=PA_Exp6y2mA

Bless The Child - Nightwish - YouTube

The Official Music Video by Nightwish. I do not own the rights. New channel: http://youtube.com/davidvkimball
#19
Klavdija Hiti
0
Jul 03, 2014
Zlobni, kaj si potem prebral vse moje objave do sedaj al kaj? Zanimive stvari vidiš v slikah.
#18
Zlobni
0
Jul 03, 2014
Ups, mogoče sem pa res " čuknjen pa nor". Samo z besedami se igram, nič zlobnega strahu ti želim.
O tebi vem le toliko kot sama poveš se izpoveš, to je vse ¤

Iz ognja prihaja mož z brki, kot ptič Feniks se poraja (sl.3 )
#17
Pokaži več komentarjev
Klavdija Hiti
Klavdija Hiti
Objavil/a 2014-07-01 17:12:15 (Jul 01, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Bogokletje
Nezainteresirani
Grajski pun(k)t
Izstop iz vsakdana
Nemoč
Nema zgodba
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj