Članek
Dogaja se
Objavljeno Jun 23, 2014

No, že od petk se nisem oglasila, zagotovo ste me pogrešali. No, v soboto zvečer je bila poletna muzejska noč, to pomeni, da imajo muzeji odprta vrata in brezplačen vstop. Tako, zdaj si zapišite za drugo leto, da ne boste pozabili. Tokrat sem bila spet v muzeju v Postojni, kjer je bilo predavanja o živalih v ledeni dobi. Predaval je predavatelj iz Zagreba in čeprav je predaval v svojem jeziku je bilo razumljivo. So se raje za hrvaški jezik kot za angleški jezik odločili. To je to za soboto. 

Včeraj je bila nedelja in skupaj s še nekaj puncami smo v Ljubljani snemali krajši video. Upam, da bo na koncu izpadel dobro. Video je na temo kuhanja. No, saj če bi tudi sama imela kako kamero ali kaj podobnega in seveda nekoga, ki bi vse skupaj zmontiral, bi se tudi jaz snemala. Za montirat rabim pa nekoga zato, ker do sedaj sem se že navadila, da se vidim na videu, vendar svojega glasu še nisem navajena. Tako pač je. Ko bo video prišel v javnost ga objavim tudi tu ali na strani od Dobra žlica, ki je moja kuharska stran. Upam, da bo kmalu vse skupaj zalavfalo in bom pričela z delom.

No, kaj pa je bilo danes. Ko sem šla po pošto me je v nabiralniku čakala pošta, majhen paketek. Kmalu sem ugotovila, da je v kuverti DVD s fotografijami izpred enega meseca, ko sem se fotografirala. Najprej nisem nikakor mogla odpret DVD-ja na svojemu računalniku, zato sem šla na drugega, ki je odprl brez večjih problemov. Fotografije pa tudi niso tako slabe, vsaj po mojem mnenju ne. Ja, ja, vem, da si želite jih videti. Dve sta na Dobri žlici. Aja, vi bi radi videli jih več. No, naj vam bo, prilepim še 2. Sedaj pa ne tečnarit, ko bo čas boste videli tudi druge.