Članek
Ko si želimo naprej
Objavljeno Jun 08, 2014

Zadnje dni sem zelo nemirna. Pred dnevi mi pove znanka, da bo ostala brez doma. Ne bom se preveč razpisala o njej, raje preberite sami.

Kopiram iz njene strani:

Vsakdo izmed nas se vsaj enkrat v življenju znajde v situaciji, ki mu ne ustreza več. Tudi sama sem se znašla v situaciji, ki ne pripada več mojemu načinu razmišljanja. Že od nekdaj sem sanjala o svojem življenju, v katerem bom sama svoj gospodar, vendar vedno me je bilo strah narediti ta korak. Vedno sem izbirala poti, ki so mi nudile več udobja, sem pa na ta račun vedno pozabljala nase in se med potjo tudi izgubila, predvsem pa vedno bila ranjena. Ko sem se po dolgih letih iskanja spet našla, sem delala korake, za katere si nisem nikdar mislila, da jih bom zmogla, pa sem jih. Sedaj pa je prišel na vrsto najtežji korak v mojem življenju, ki se ga otepam že zelo dolgo. Korak, ko je čas da zaživim svoje življenje.
Odnose z ljudmi, ki me trenutno obkrožajo, sem že zdavnaj »prerasla«, in zato je čas da začnem biti odgovorna sama zase in za svoje življenje. Da se ne izgovarjam več na druge in iščem lažje poti, kako priti do sreče v življenju. Moje srce mi že nekaj časa govori naj se osvobodim okov, ki me držijo še ujeto in mi ne dovolijo, da se izrazim v celoti. Tako sem sprejela najtežjo odločitev v svojem življenju in sklenila, da ne bom živela več na plečih svojih staršev, ampak bom od slej naprej živela izključno samo na svoj račun. Sama sem odgovorna za svoje življenje in zato ne upam pričakovati, da bodo drugi skrbeli zame, saj sem si sama izbrala pot po kateri hodim.
Tako sem se izselila iz stanovanja in si iščem svoj kotiček pod milim nebom. Če pozna kdo koga, ki bi mi bil pripravljen odstopiti, meni in mojim trem otrokom, stanovanje ali hišo bom zelo vesela vaše pomoči. Ker sem trenutno brezposelna sem pripravljena mesečno najemnino poravnati v obliki dela. Lahko sem varuška vaših otrok, lahko skrbim za vašo posest, lahko vam pomagam pri administrativnih delih, lahko vam pomagam v strežbi, v turizmu…Ni me strah nobenega dela. Vse kar želim je, da bi s svojimi otroci lahko zaživela normalno in dostojno življenje in da bi jim lahko zagotovila lepši jutri. Kajti vsakdo izmed nas si zasluži dostojno in srečno življenje polno ljubezni in dostojanstva.

 

Če ji lahko pomagate ali bi ji radi pomagali, vam lahko dam njene podatke, je pa iz primorskega dela Slovenije.