Članek
Dnevi, ki niso vredni omembe
Objavljeno Jun 03, 2014

Saj vem, da me ima veliko ljudi za eno navadno razvajeno deklico, ki išče pozornost. No, niste se preveč zmotili. Res iščem pozornost. Iščem pozornost in če mi jo kdo ponudi potem pričakujem od njega, da mi bo od takrat naprej posvečal svojo pozornost. Vendar ne pri vseh. Znam ločiti zrno od plevela, vem kdo mi lahko pomaga, in če ne naredi takoj na začetku mejo jo iščem, iščem in iščem, dokler oba ne padeva v brezno brez izhoda. Takrat nastane veliki pok in ponavadi se vse skupaj konča v pepelu. Le včasih iz pepela vstane feliks in obnovi kar je bilo, vendar na drugačen način, bolj na drugačen način, v tem primeru so meje postavljene in ni problemov v komunikaciji.

No, danes je bil dan, kjer je vsake toliko časa se bliskalo, pokalo, grmelo in tako naprej in nazaj in levo in desno. Kaj bo nastalo iz tega pepela ne vem, če ne drugega bom pepel uporabila, da bom po vrtičku posula, da ne bo toliko polžev. Vsaka stvar je za nekaj dobra, vendar še nisem ugotovila, za kaj so dobri polži. Ne da se mi jih pobirat ali pobijat, raje jih primem z večjim peresom in vržem par metrov stran, vsaj takoj ne bodo prišli nazaj na pojedino. Ampak to ni bistvo zgodbe, vsaj današnje ne. Bistvo današnje zgodbe je, da se je možno v enem dnevu skregat z minimalno 10 ljudmi in to zaradi enega ali dveh osebkov moškega spola, ki sta mi zadnje čase kravžlala živčke. Oba bi rada imela nekaj z mano. Eden je 9 let mlajši od mene in me resnično ne zanima, saj po pogovoru z njim ugotavljam, da je resnično še čisto pravi otrok, čeprav imajo tudi mene drugi ljudje za otroka in neresnega človeka. No, za razliko od tega je drugi 18 let starejši od mene in me je presenetil v petek, ko sva se srečala v živo na nek zanimiv, pozitiven način. Takoj naslednji dan pa me je razočaral. Kaj, kako in zakaj ni pomembno. In tako je prišel današnji dan, ko sem ponorela. Skregala sem se z njima in še par drugimi tipi, ker so se imeli itak za preveč pametne, no da je zgodba popolna, tudi z eno osebo ženskega spola sem se skregala, ampak to si je sama kriva, pa tudi odstranila me je, ter mislim, da tudi blokirala na tako znanem FB. No, slabše znajo in za vse, ki so me izgubili, pač me niso vredni. 

Prebrali ste prav, niso me vredni in ne, nimam se za nekaj več. Imam svojo glavo s katero razmišljam, no vsaj mogla bi, še raje pa poslušam druge, ki mi svetujejo. In naj povem, vesela sem vsakega nasveta, včasih ga sprejmem z odprtimi rokami, drugič pa si ga samo zapomnim, če mi bo kdaj prišel prav, nekatere pa pustim tam nekje zadaj, ker se mi sploh ne zdijo uporabni. Vendar dajanje nasvetov in prijateljstvo z mano ne gresta čisto z roko v roki. Rada se tudi sama razdajam, ampak ne vsem. Rada dajem brezplačne nasvete in izdelke, vendar sama obenem ne maram biti dolžna nikomur. Rada pa tudi sodelujem v nagradnih igrah, saj zakaj pa ne bi tudi sama dobila kaj brezplačno, če že tudi drugi dobivajo. Vendar res, nikomur ne maram biti ničesar dolžna. Torej, če se kdo najde v mojih besedah in je ugotovil, da sem mu karkoli dolžna, naj se mi javi in se dogovorimo, da mu plačam ali kako drugače poravnam obveznosti. Vendar če mislite, da me boste spravili na pijačko, ker sem pač ženskega spola in vi moškega, se zelo motite, da bom to naredila. Bodite pripravljeni na kupe izgovorov, ki jih stresam iz rokava ali pa nogava, kakor pač se vzame. No, da povem zakaj ne hodim na pijačke, no tudi na zmenke ne, no to lahko vzamete kot izgovor, ampak je tudi resnica. Preprosto povedano ne hodim, ker se bojim. Zakaj se bojim vas verjetno zanima. No, ker sem bila preveč razočarana že v mojem življenju in sem zaradi moškega preveč trpela, zato se bojim. Saj vem, da niste vsi moški taki, ampak strah je itak znotraj votel, okrog pa ga nič ni, vendar otroci vedo, da obstja, in jaz ga tudi vidim, na žalost v vseh moških. Če pa veste za način, ali poznate koga, ki bi mi lahko pomagal pri tem problemu, pa kar na dan z njim, vesela sem itak vsakega nasveta. No, če pa sami potrebujete kak nasvet, pa vam tudi jaz lahko dam kakega, mogoče pa tudi sama kaj vem in znam. Kdo ve, mogoče se v meni skriva še kaj potenciala, ki še ni odkrit. Preverimo skupaj, bo boljše in zabavneje.