Članek
Kaktus povzroči naval smeha
Objavljeno May 31, 2014

Na FB sem dala objavo, ki se glasi:

"Mat se je prevrnila, zdej pa na njej rastejo trije mladiči. Ok, če komu ni jasno, govorim o kaktusih in če bi kdo kakega naj mi samo reče pa sčasoma jih dobi, ko si bomo bližje po km, ne drugače."

In kmalu se je oglasila prijateljica, ki je prebrala samo prvi del, to je: MAT SE JE PREVRNILA. Jaz pa kar na FB, ja res je bilo smešno, ko je vse skupaj vzela resno. Čeprav če bi bilo to tudi res, sploh ne bi bilo smešno, ampak tragično, vendar pustimo to. 

Kako je sploh prišlo do te objave. Na mojem oknu prebiva kar nekaj različnih rožic, tudi kaktusi. No imam celo dve vrsti, no tri vrste kaktusov, alojo, božični, ki cveti skoraj celo leto, ter tiste z bodicami. Ker sem videla, da so rožice bolj kot ne suhe, sem se jih odločila zaliti, ter ko sem zalila tudi kaktus opazim male zametke kaktusov na večjem kaktusu, ki ne prenese svoje teže, ter se je zato prevrnil. Na temu kaktusu so že od prej večji kaktuski, ki imajo svoje korenine in komaj čakajo na zemljo, kjer bi rastli naprej. No, sama ne bom jih potikala, oziroma bolje rečeno dajala v zemljo, kerj bi jih takoj imela preveč, ker pa nisem ravno največja ljubiteljica kaktusov torej to pri meni odpade. No, rekla sem, da nisem ljubiteljica kaktusov, tistih z bodicami, ki pikajo in špikajo, ostale rožie pa obožujem, sploh tiste, iz katerih se da narediti kaj uporabnega. No, vendar je to že druga zgodba, kako jaz sedim med mojimi rožicami in jih božam, ta zdaj pa je to z moje strani vse. Pa še to, ponudba zgoraj velja, če kdo potrebuje kakšen kaktus mu ga lahko brez problema dam.

Da pa mi boste verjeli, da je kaktus res kaktus pa še nekaj fotografij:

Vesel bi bil slikic v času cvetenja