Članek
Rastlinska hrana, živalsko obnašanje
Objavljeno May 19, 2014

Dovolj imam tega in moram dat iz sebe. NE PRENESEM LJUDI, KI DRUGIM VSILJUJEJO SVOJE MNENJE. Velika razlika je namreč, ali človek poda svoje mnenje, ali pa ga želi vsilit nekomu. Poslušam in spoštujem ljudi, ki podajo svoja mnenja, za razliko od tistih ljudi, ki hočejo vsilit svoje mnenje.

Največkrat ljudje vsiljujejo svoje mnenje glede načina prehranjevanja. Pa kaj druge briga kaj jaz jem, pa če ne jem tako, kot je njim ljubo, zakaj za vraga je dobro, da me hočejo na vsak način prepričat, da je samo tak način prehranjevanja, kot je njihov edini pravi in edini nekaj vreden. Nekateri še govorijo, da se duše živali naselijo v ljudeh če ješ njihovo meso, vendar sedaj jaz vas vprašam, zakaj se tako živalsko borite, proti tem, zakaj se jaz, ki sem mesojedka pred nekaterimi izmed vas, ki kao živite zdravo, pošteno do ljudi, živali in narave, počutim ogrožena od vas. Trgate, grizete in praskate kot najbolj krvoločne zveri. Od kot vam/njim ta energija, če zavračate živalsko hrano?

To je samo ena izmed možnosti, kjer ljudje lahko vsiljujejo svoje mnenje, vendar je še veliko področij. Nekateri so tako pametni, da ti vsiljujejo svoj način življenja, dihanja, govorenja, mišlenja. Vse po vrsti ti vsiljujejo in to na zelo agresiven način. No, vse take ljudi pozivam, da se umirijo, ter se zamislijo nad sabo. Ni potrebno, da je vse tako, kakor ste si vi zamislili, in kar vas je zadelo v glavo. Verjemite mi, vaša glava je v tem primeru polna edino nekih čudnih, nepotrebnih spoznanj, ki nimajo nikakršne veze z realnim življenjem. Zbudite se in pričnite z življenjem.