Članek
Znate upravljat s svojim denarjem?
Objavljeno May 11, 2017
Dragi moji!
Kako ste? Zadnje mesece res doživljam ogromne transformacije, nekako spoznavam kako močen je bil moj ego :)
Zanima me, če še vedno sanjate? Moj dan je vedno prepleten z mojimi sanjami sem pa bila zelo omejena v svojem razmišljanju. Moj cilj je bil, da odprem svoje podjetje in sem si vizualizirala svojo pot po kateri hočem doseči ta svoj cilj! Nisem bila pripravljena skreniti dol s svoje poti, niti takrat, ko sem bila že drugič zavrnjena s strani Zavoda za zaposlovanje, ki je razpisal eno izobraževanje v katerega sem na vsak možen način želela priti. Tudi angelov nisem bila pripravljena poslušat, čeprav so mi skozi karte sporočali, da imajo za mene drugo pot!
Med poslušanjem webinarja od T. Harv Ekerja sem le doživela aha moment. On nenehno poudarja, da če hočeš biti uspešen in bogat se uči od bogatih in uspešnih ljudi. Torej sem se odločila, da tokrat le popustim in prosim Univerzum, da mi dostavi točno tisto kar ta trenutek potrebujem. In sta prišli v moje življenje dve podjetji preko katerih lahko zelo dobro zaslužim, tudi obogatim. In kar je še bolj pomembno, se učim od že uspešnih in bogatih ljudi. Eno podjetje je Karatbars, drugo podjetje vam predstavim drugič.
Karatbars se ukvarja z naložbenim zlatom. Ko sem brala forume na internetu nisem našla nič pozitivnega. Ampak te forume pišejo ljudje, ki so revni in si ne upajo stopit iz svoje cone udobja. Na seminarju od Harv Ekerja smo se učili tudi to, kako pravilno upravljat z denarjem.
To skrivnost bom danes delila z vami. Torej:
55% namenimo obveznim izdatkom
10% za izdatke na dolgi rok (nepričakovani izdatki)
10% igra-porabimo ga izključno zase vsak mesec :)
10% gre za izobraževanje-strah je zgolj posledica pomanjkanja določenega znanja
10% za varčevanja-denar, ki ga investiramo
5% damo v dobrodelne namene
Bogati ljudje imajo več skupnih točk :) nenehno se izobražujejo, tvegajo, znajo upravljat z denarjem in vedo, da je denar dober in omogoča boljše življenje. Sploh pa, ko imaš veliko denarja lahko pomagaš drugim. 
Če vas zanima več, me kontaktirajte. Lahko se vpišete in začnete služiti dodaten denar tudi vi ali pa zgolj investirate del svojega denarja v zlato :)
Način našega življenja se spreminja, tehnologija gre naprej in čez 10let bo zaposlovanja vedno manj, saj bo večina zaposlenih zamenjal računalnik. Sama pred leti nikoli ampak res nikoli ne bi šla v ta posel. Tokrat pa dam ego na stran, nimam ničesar za izgubit. V spodnjem linku lahko zveste več! 
Je pa seveda jasno, da smo vsi odgovorni za svoje življenje in tisti, ki se zato odločite se odločite prostovoljno in ne pod prisilo :)
Klavdija