Članek
Petnajsti dan izziv
Objavljeno Jul 01, 2016

Ste se kdaj zjutraj zbudili in začutili, da se je s pomočjo sanj zgodila ena takšna transformacija in ste se počutili drugačno? Meni se je to že nekajkrat zgodilo vključno z današnjo nočjo. Zjutraj se potem zbudim kar malo utrujena in zmedena. Sanje so bile kar močne ampak se jih ne spomnim, samo čutim spremembo v sebi.

Danes sem zgodnja, ker odhajam na manjši oddih v Bohinj, vreme bo bolj tako, tako ampak mu ne bom dovolila, da mi pokvari dneve. Če sprejmete stvari, ki jih ne morete spremenit, takšne kot so, se lahko iz njih veliko naučite. Te tri dni bom odklopila možgane, nobene knjige ne bom vzela s sabo, nobenega videa nimam namena pogledat, želim res uživati v trenutku z mojim sinom in sestro, ki gre  z nama. Kot sem že poudarila je za uspeh potreben tudi počitek, kot marsikdo drug imam tudi jaz malo slabe vesti, ki jo bom seveda stapkala. V naših glavah je, da moramo garati na polno, če želimo uspeti, pa temu sploh ni tako.

Razmišljala sem kaj vse mi je ta moj 21 dnevni  izziv dobrinesel, tako kot vsakdo drug si tudi jaz iščem tisoč in en izgovor zakaj nekaj ne bi naredila.  Verjamem, da mi bo ta izziv dal zagon, da bom tudi v dnevih po izivih še vedno ostala aktivna. Sedaj mi je nekje v roku 14 dneh uspelo, da sem se naučila ogromno novega ter bila za znanje nagrajena s certifikatom. Dosegla sem svoj cilj, ki sem si ga zadala na začetku, da želim zaključit izobraževanja še pred odhodom v Bohinj. In, ko dosežeš svoj cilj, je občutek fenomenalen in prav je, da se veseliš in tudi nagradiš. Je pa tako, da ti seveda nobena teorija ne pomaga, če ne greš v akcijo. To kar se naučiš je potrebno vnesti v prakso, če ne je bilo vsako učenje brez pomena.

Imejte lep dan, se oglasim na kratko jutri!

Objem, Klavdija