Članek
Upaj si sanjati-sanje so cilji, ki jim postavimo rok :)
Objavljeno Feb 03, 2016

Že dlje časa proučujem zakon privlačnosti in recept poslovnežev, ki jim je dejansko uspelo ustanovit podjetje v katerem uživajo in uresničujejo svoje sanje. Eno izmed mojih pomembnih spoznanj je bilo, da nihče od njih ni uspel čez noč. Vsi so se soočali s svojimi strahovi in izzivi, vedeli so, da če bodo naleteli na neuspeh, to ne pomeni, da so zgube, temveč da se morajo samo še nekaj dodatnega naučiti. Skoraj vsak izmed njih je imel in še vedno ima svojega mentorja, ki mu stoji ob strani in verjame v njega takrat, ko on sam ne. Pomaga mu, da se sooča s tistimi temnimi silami, ki jih še ni uspel predelat in izživet.

Sama sem ogromno časa namenila samokritiziranju, velikokrat sem se spraševala, kaj je narobe z mano, da nekemu izzivu nisem kos. Verjela sem, da moram vse svoje strahove in izzive predelati sama. Vesela sem, da je prišel dan, ko sem si rekla dovolj. Jaz ne morem več, potrebujem pomoč. In res, od takrat je moje življenje šlo samo še navzgor. Moja pot ni bila lahka, verjamem da tudi vaša ni. Pomembno je, da imamo ob sebi ljudi, ki nam pomagajo takrat, ko se naša energetska vibracija niža.

Še nekaj je, kar imajo uspešni ljudje skupnega. Meditacija, in s tem posledično močna notranja intuicija. Velikokrat sem poskušala meditirat pa mi je vedno spodletelo. Res je, da sem si tudi napačno razlagala meditacijo. Razumela sem, da meditiraš izključno takrat, ko v tišini sediš v lotosovem položaju in umirjeno dihaš. Danes vem, da je meditacija veliko več. Vsak si lahko najde svoj način meditacije, ki mu bo pisan na kožo. Lahko je to sprehod, lahko je tek, lahko gre za vodeno meditacijo kjer sedimo ali ležimo. Pomembno je samo, da se notranje umirimo in najdemo spet stik s samim sabo, s svojo dušo.

Izredno sem hvaležna za mojo pot, za mojo notranjo preobrazbo. Hvaležna sem vesolju, angelom in vsem ljudem, ki me obkrožajo in verjamejo vame. Nekatere osebno poznam, druge ne. Veliko je namreč čudovitih poslovnežev, mentorjev tako v Sloveniji kot v tujini, ki me navdušujejo in ki s svojim delom in načinom življenja pozitivno vplivajo tako na moje življenje kot na življenje drugi ljudi. 

Odkrila sem spletno stran bodisprememba.com, samo z registracijo se lahko učite od najboljših poslovnežev in mentorjev v Sloveniji. 

Imejte se radi,  

Klavdija H.