Članek
Zmorete, če to verjamete
Objavljeno Oct 22, 2014

Napisala sem dve objavi na kateri sem zelo ponosna, danes je tretji dan in se že borim s svojim umom in negativnimi misli. Del mene bi najraje odnehal. Sedaj imam dve možnosti, pozabit na vse skupaj ali se borit za svoje sanje. Nekateri se boste sedaj vprašali, če so moje sanje pisanje bloga? Odgovor na to je pozitiven. Seveda imam še druge sanje, vendar nekje je treba začet. Najprej moram postaviti temelje na katerih bom lahko gradila.

Sama uporabljam razne tehnike, ko naletim na ovire. Ena izmed tehnik je EFT (Emotional Freedom Techniques), je tehnika čustvenega sproščanja, pomaga pri razreševanju neprijetnih čustvenih in s tem povezanih telesnih težav ter pri doseganju želenih ciljev. Temelji na domnevi, da je vzrok za vsa negativna čustva motnja v telesnem energijskem sistemu. Z nežnim tapkanjem po določenih delih telesa sprostimo to motnjo. Na internetu je brezplačen priročnik, kjer lahko dobite več informacij o tej tehniki.

Dragi moji, vsak izmed nas ima sanje. Eni ste na njih že pozabili, drugi se jih niti ne zavedate. Ne mine dan, da ne bi slišala kakšne pritožbe nad našimi politiki. So res oni krivi, da smo ljudje na trenutke nesrečni in nezadovoljni? So oni krivi, da je toliko nezaposlenih? Moj odgovor marsikomu ne bo všeč. Krivda ni njihova. Ne pozabite, da jih volimo sami. Vsak posameznik je sam odgovoren za svoje življenje, je pa seveda težko prevzeti to odgovornost, ker je potem treba nekaj narediti. Verjemite, tudi sama bi ta trenutek raje gledala kakšen romantičen film kot sedela pred računalnikom in pisala blog. Tega ne počnem samo zaradi sebe in svojih sanj, temveč se tudi zavedam, da mi lahko pisanje bloga prinese ogromno koristi pri moji nadaljnji karieri.

Kdaj ste si vi nazadnje dovolili sanjati, kdaj ste nazadnje postavili sebe na prvo mesto, kdaj ste nazadnje nekomu rekli ne, brez slabe vesti? Imamo ogromno prepričanj, ki sploh niso naša. Vzemite si nekaj minut in se vprašajte, katera prepričanja so tista, ki vam ne dovolijo, da zaživite v vsem svojem sijaju. Zaslužite si najboljše.

 

Z ljubeznijo,

Klavdija H