Članek
GIBANJE ZEDINJENA SLOVENIJA-ROJSTVO NOVE SLOVENIJE
Objavljeno May 19, 2018

Slovenija in tako tudi slovenski Narod vtik pred rešitvijo!

Kdo je zadosti osveščen od vsega do sem nastavljenega roparskega slovenskega kriminala, ko so ga izvajale vse zaporedne slovenske oblasti in ga še izvajao, ta bo ob volitvah 03.05.2018 volil samega sebe stem, da bo volil Gibanje Zedinjena Slovenija-Rojstvo nove Slovenije!

Veliko obremnjujočega materjala se kupiči in se ga proba eliminirati, kako zabrisati vso 27 letno slovensko,kriminalno, nastrojeno zgodovino! To predvsem slovensko Bančnistvo! Kljub vsemu prekrivanju, se danes slovensko ljudstvo zelo dobro zaveda, kdo vse je kriv, za današnje mizerablo stanje v Sloveniji! 

Vse izhaja iz občinskih-svetov kje si špekulanti vseh različnih strank pridobijo glasove, svojih do sem še dokaj naivnih občanov. In prav ti umesto v dobro ljudstvu, koristijo svojo kriminalno energijo kot izvoljeni Poslanci v Državnemu -zboru!

V 27-letnemu obdobju si je slovenski Narod, okusil vsega dobrega in slabega. Dobrega v pričakovanju, da mu bo na papirju Demokracija pripomogla na brzino obogateti, kar se je tudi za pogotove lopove-roparje parazite zgodilo! Na drugi strani skrajno ponižujoče slovnsko ljudstvo ob vsej utrpelosti pod pragom preživetja!

Zasleduje se močno siromašenje še preostalega resnično delovnega ljudstva in predvsem upokojencev, ki so resnično delali 40-let in danes pristali zaradi vseh kriminalno nastrojenih slovenskih parlamentarnih vlad v zadnjih 27-tih letih pod pragom preživetja.

Povsem jasno je, da so ob ustanovitvi slovenske vlade si že v naprej računalsko izvedli plan: Plan skrupoleznosti staro udbo-režimskih lopovov roparjev brez vsakeršne etike, kako jim bo uspelo ob več strankarskemu sistemu ljudi med sabo spreti in tako nemoteno izvesti svoj roparski plan, na osnovi takratnih kriminalno podtaknjenimi Certifikati! 

Vse je kriminalnim slovenskimi vladami do danes še uspelo in jim bi še naprej, če se slovnsko ljudstvo nebi prebudilo-osvestilo in tem primerno v priliki volitev upajmo, da bo močno odreagiralo! Nobena, do sem parlamentarna stranka naj nebi smela dobiti niti enega glasu, kar seveda to ni za pričakovati, saj ima število preveligiranih na svoji strani. 

Le Resnica je tudi ta, da je veliko večja večina slovenskega prebivaljstva nepreveligirana in celo 1/4 že pod pragom preživetja. Tako obstoja močno upanje, da se lahko tokrat slovensko ljudstvo voli samega sebe v altenativnih skupinah, katerimi je cil sistemsko izpeljati »LJUDOVLADO«, da je ta sistem Cilj tudi Gibanja Zedinjena Slovenija!

Volivke/volivci/slovenske državljanke/državljani, dobili ste enkratno priliko in se pogumno odločite in pojdite voliti! Vseh do sem parlamentarnih strank, ki so bile vedno proti slovenski blaginji kriminalno nastrojene, z pohlapčevanjem, si zasluženo trajno-bolečo lekcijo! 

GIBANJE ZEDINJENA SLOVENIJA-ROJSTVO NOVE SLOVENIJE

Lp.
Franc Jazbinšek