Članek
Podprite inicijatorja s 40.000 podpisov g.Kovačiča, da boste zmagali skupaj!
Objavljeno Jun 06, 2017

Prav v podcenjevanju v Slovenija mnogo gubijo, če želijo normalni ambicijozni državljani nekaj spremeniti v vdobro vseh!

Spomnem se še dobro, ko je prišlo skozi pobudo predsednice vseh slovenskih društev v Baden-Wurttembergu Ane Štuhec in mene, da se organizira v Baden-Wurttembergu poslovno podjetniško zdrtuženje. Leta 1991 je prišlo tako daleč in Izvolili so mene za predsednika. Že po nekaj pogovorjih z slovenskimi zaspanimi institucijam se je dalo slišati; kaj hoče ta urarček sedaj nam pamet soliti? Prezrli so preostale titule in najpomembnejšo mojo titulo »INTELEG«! Zasoljena mnenja imajo še danes večinski del na vodilnih mestih v Sloveniji. 

Uspel sem jaz ferzagale so institusije, takrat in še danes ni nič drugače. Medije so me močno ignorirale ob mojih uspehih in še danes ni nič drugače. Ljudje božji ali že kakor koli, kaj se je zgodilo z vami, da ne izbrišete ves ta uničujoči sistem z vsemi, ki ga vodijo? Zakaj se pustite voditi za lažjo. Stopite že enkrat v pravo smer in ne še vedno samo v slepo ulico! Podprite inicijativo zbiranja podpisov in dokažite, da vam ni vseeno kaj se v Sloveniji dogaja z ničvredno vlado. Še je čas da uspete skupaj z inicijatorjem g. Kovačičem zbrati zadostno število podpisov! Močno vam želim korak v pravo smer in uspete lahko samo, če hočete! 

Vse dobro za v naprej in lep pozdrav!
franc jzbinšek

Nova poteza vlade ali le prevara, da ne odločite za premislek o cenejši progi. http://www.rtvslo.si/slovenija/cerar-gradnja-drugega-tira-bo-omogocala-gradnjo-dvotirne-proge/424492

Čemu ima Slovenija Institucijo RKCerkev,kot še ostal cerkvene legitimne institucije, če niso v korist in v dobro vseh! Tudi njihova legitimnost bi se morala priznati pri podpisih 2.-gega tira, kar bi biolo lahko najuspešneje in zasugurno dosegljivo!

RS1 sporoča, daje zbranih blizu? 22 300 podpisov, do danes 08.6.2017

Sp. Zim zelen, Ko Cerar štopa bo prišel ROBOT po njega samo malo se bo moral še strpeti! Lp. !

Franc, ja! Biti do sebe odkrit in pošten - in taki bomo tudi do drugih! Lp v Nemčijo!

Sp. Ga. Ana Kos, ko bo uspelo slovenskemu ljudstvu razumeti kaj je sreča v življenju in kaj dolžnost, bo morda mogoče pričakovati tudi odgovornost od izvoljenih. Samo takšni, ko so v svoji duši pošteni in v okolju kje živijo s sabo srečni, jim bo moč premagati vsakeršno instinktuelno zavajanje! Zavajanje, ki pa tiči v vsakemu človeku, kot dobro in zlo! Biti do sebe odkrit in poštem boš uspel tudi postati vzgeld za ostale. Le tako se lahko prične celotna družba spreminjati in vse bolj odločati za duševne vrednote in podati materijalizmu in lopovščini za vselej slovo! Lp. franc jazbinšek

Tudi jaz sem podpisala :) Grozno je, da moramo ljudje delati za stvari, ki bi jih dobri politiki sami morali narediti - namreč dobro in strokovno vodili stvari v državi!

Rastko plohl, lepo in pravilno!Lp.

podpisal