Članek
Tema: 2.Tir in 40.000 podpisov
Objavljeno Jun 02, 2017

 

 

Vzgle po plebiscitu in cilj 40.000 podpisov bo zlahka dosežen!

Če nastane problem že pri 40.000-či podpisov, ko se gre za vaš davkoplačevalski denar, kar dokazuje močno apatičnost 2. miljonskega slovenskega naroda, kako potem pričakovati, da bi bilo v Sloveniji sploh še mogoče kaj na bolje spremeniti?

Narod slovenski, kaj je z vami narobe? kaj pričakuijete od samega sebe, ker od oblasti vam nebo mogoče kaj več za pričakovati, kot še samo dodatno obremenitev. Zakaj ne sledite potrebam, kot je momentalna, da podate svoj glas z podpisom Tema;" 2.Tir"! Čas 5 pred dvanajsto se iz dneva v dan vse bolj bliža! V malo časa, ki ga boste uložili si boste prišparalo stotine miljonov evrov, ne ugibajte.

Ko vam bo uspelo zbrati 40.000 podpisov, vam bo uspelo v času časa še vse ostalo, kar je vsakodnevna želja vas vseh! Prišlo bo z vašo pomočjo do pozitivnega preloma, do soodločanja, krojenja vaše osebne lične usode življena, za prijetnejšo prihodnost! Dokažite si, da ste slovenski Narod slovenski državljani, ki zmorete marsikaj samo pravi korak v pravemu času je potrebno napraviti.

Storite vaš pravi korak v sedanjemu pravemu času za vaše lepše jutro, ki si ga boste z podpisom Tema; "2.Tir ustvarili in stem napravili istočasno pravi korak v vašo lepšo prihodnost!

Lep pozdrav iz Baden-Wüttemberg
franc jazbinšek