Članek
Slovenska oblast in njene žrtve za birokratski parazitizem!
Objavljeno Mar 03, 2017

Filotzofija življenja je lahko tudi delo do smrti, če v njemu uživaš!

Za utrpele v Sloveniji to naj nebi veljalo, ker so načrtno od slovenske oblasti usmirjeni na zelo, zelo kratko pot življenja velikokrat tudi skozi bogove v belih plaščih!

Previleg za nas, ko smemo slediti filozofiji življenja, katerega vidimo v delu in če je to flexibel-kreativno je še toliko bolje! Žalostno za moje sonarodnjake v Sloveniji, ko jih država sili z delom v siromašenje in jim tako zelo, zelo načrtno skrajša življenje.

Danes je tako, da oblast natančno ve, da bi bilo mogoče birokratom-parazitom uživati ob dobri pokojnini dolgo življenje, je potrebno voditi računa, morajo nastati nekje žrtve, da se bi računica izšla. Tako silijo delovno silo, da trdo delajo, ki se stem tudi zdravstveno močno uničujejo in tako naj nebi koristili svoje pokojnine, dalje ko 5 let, veliki Če?

Tako se zagotovi pokojninski fond-sklad zadosti sredstev za parazite, kateri, o nič delu ostanejo relativno dobrega zdravja, zelo ohranjeni in ostanejo še v upokojenskem času naprej paraziti, z visokimi pokojninami na račun ljudi, ki so trdo delali in posledično temu tudi hitro pomrli.

V največjih primerih teška obolenja, ki so nastopila pri delu, predvsem pa ves čas duševno močno obremenjeni, kako priti skozi mesenc z sramotno niskimi plačami in pozneje še huje z sramotno poniužujočim pokojnoinam! Na drugi strani pa z lahkočo desežena visoka parazitska starostna leta!

Sramota za Sociologe, Psihologe, Filozofe, skrtka za celotno slovensko oblast!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschlan
franc jazbinšek