Članek
Najvarnejše nedelovno mesto slovenske politične klike!
Objavljeno Aug 31, 2016

Slovenska vlada in opozicija pod varno streho ponižnih davkoplačevalcev

Včeraj 30. Augusta ob 20/15`sem gledal 15 minutno oddajo o Sloveniji na programu Felix. Podano je bilo stališče Slovenije ob pričetku samostojne Slovenije, kako je bila še označena kot Biser v Evropi in kmalu za tem v času nastajanja vseh vrst lopovščinn iz strani vladujočih je pa nastala zelo problemtična Država in je izgubila vsako zaupanje iz strani svojega Naroda kot tudi mednarono zaupanje. To pomeni, kako zgrešena je slovenska politika z vso kliko, ki nezmore zaradi nestrokovnosti voditi državo in jo vse bolj vnaša v diktaorstvo. Lepo so pohvalili naše slovenske neizkoriščene lepote, v katerih vidim jaz osebno zasigurno možnost dobrega preživetja slovenskega naroda, če bi se slovenska politika in pa slovensko ljudstvo tega zavedali.

Vladna hiša v katerto se zatekajo špekulanti kričači-politiki slovenskega ljudstva je še najsigurnejši prostor za preživeti. Kot delovno mesto ti ljudje nemorejo dobiti podpore, ker se pač nič v korist davkoplačevalcev ne napravi. Zakaj se nič kaj konkretnega ne dogaja v vladni hiši, bi morala vsakemu slovenskemu državljanu posvetiti rdeča lučka! In če je že kaj storjenega potem vedno v škodo že tako obremenjenega delovnega ljudtva kot upokojencev z sramotno niskimi pokojninami, ki se že vsa leta nahajajo pod pragom preživetja! Ljudje, kot takšni, ko so še z duhom starega režima popolno prepojeni z vso pasivnostjo, enostavno se niso naučili rezignirati, se organizirati, kar je danes posledično, da so zašli v sicer novo epoho časa kateri niso dorasli. Ob osvoboditvi, ki jim je podala Demokratičen sistem, so jo, kot Demokracijo, enostavno ignorira in to iz obeh strani, kot vlada, ki si dovoli vse lopovščine in špekulacije početi in nič manj iz strani slovenskega ljudstva, ko se je naučilo samo čakati, kaj jim bo OČE vlada naložila za delo.

Po plebiscitu je gavnarjem uspelo sestaviti vlado prav njimi namenjeno in ljudstvo jim je sledilo, kot šolarčki, saj se v politiko niso razumeli, kar še danes ni drugače, da jo tudi niso nikoli povprej potrebovali. Vse je bilo za delovno ljudstvo storjeno in če komu ni kaj odgovarjalo je pa dobil priliko okusitio replesalije, zapor, tudi Goli-otok in celo likvidacijo-exekutiranje na vse različne načine. Opcije; prometna nesreča zastrupitve in številčni umori itd. Ivana Krampergerja umor v novi Epohi Slovenije, za navidezno suvereno Slovenijo, dokazuje, da je to še danes prisotno! Pa če se vrnemo nazaj na najbolj varnostno streho politikov in si postavimo vpšrašanje zakaj je še kar naprej vse pri starem? Osebno lahko v prepričanju zagotovim, da samo zato, ker se zavedajo ti paraziti, da samo tako lahko še ostanejo pti sigurnemu kruhu. Če bi prišlo do sprememb in po sedanji nujni potrebi spremebe sistema v -Kantonskega- bi večina teh politikov odletela in pristala, kot neuporabna na cesto, kar bi za njih pomenilo, življenska katastrofa.

Da se vi vsi v Sloveniji utrpeli ljudje tega ne zavedate in tudi nič konkretnega ne storite je “fenomen”! Le nekaj par100 aktivistov se je dalo zabeležiti iz strani ljudskih incijativ, ki neprestano delajo na temu kako odpraviti vso pasivnost pri ljudeh, kar je edino sredstvo, da se bi kadarkoli z zadosti močno številčnim generalnim protestnim vshodom lahko kaj spremenilo. Prepojenost slovenskega duha starega režima je 70 let metanja peska v oči in posledično temu popolna zaslepljenost in tudi ogljušenost! Izmanipuliran demokratičen strankarski sistem je vnašal vedno znova trojanskega konja, v katerega slovensko ljudstvo naj nebi smelo verjeti in danes je tem primerno plačilo, z golim preživetjem. Vlada pa kot sama sebi namenjena, zadoljžuje že tako utrpele žrtve še kar naprej, kako reševati socijalno explozijo iz časa v čas, ki jo nebo moč na večno rešiti.

Nastopil bo čas, ko bo vladni pokrov ekonom- lonca odneslo in ljudstvo, ki je ves čas tičalo v loncu pod pritiskom nakupičenega nezadovoljstva, se bo sprostilo in si ustvarilo njimi naklonjen sistem, ki se bi naj glasil Pokrajinski sistem! Upam, da bo slovensko ljudstvo prepoznalo nujo časa, v katerem vam čas podaja potrebo, da sami kaj storite, če si želite, da boste enega dneva lahko resnično svobodni , o čemer sigurno ves čas sanjate! Prišel bo čas, ko bo Slovenija od vzunaj gledana, kot Biser in ne samo v Evropi temveč v Svetu!

Naj se nam sanje čimprej uresničijo vemo kaj je za storiti! Storimo vse, da postane Slovenija Biser sveta!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland
Franc jazbinšek