Članek
Slovenija v veliki nevarnosti, da se izgubi v vsej razsutosti
Objavljeno Jul 23, 2016

Del Koroške-Trst in Istro smo že zgubili, hočemo, da bo še Slovenja zgubljena?

 

Veliko vas v Sloveniji, ki podajate svoja izražanja z vso nakupičeno nevolje v smeri odkoder ni za pričakovati nikakeršne pozitivnosti, bi vam priporočal, da ne trošite nepotrebno energijo, ker jo boste še kako rabili za vaše notranje probleme, ki vas bodo zasuli z vašim nepogumom, kaj konkretnega storiti. Če zdravnik zasledi pri človeku raka potem bo gledal, kako ga iz njegovega kajma ven uničiti.

 

 Oblast, ki stoji nad vami, vam je tega raka vnesla z zaporednimi trojanskimi konji in kaj ste storili vi večina slovenskega naroda? Tega raka še naprej hranite z vašo popolno ponižnostjo in mu dajete priliko, da vas manipulira, zadoljžuje in zavaja z napačnimi temami vsovrstnih propagand, izven slovenskih meja. Vaša tolažba je še edina, da iščete krivca vsega kriminala izven Slovenije, česprav natančno veste, da je pereča točka, kajma raka, sedanja vaša Oblast, kot vse do sem slovenske oblasti!

 

Imate napačen sistem in ga niste u stanju zavrniti, česprav vam ustava to dovoljuje. Čakate še samo na slabše čase, ki bodo postali edina primorana sila vas zresniti, kako se pričeti zavedati, da vam ni več rešitve, ker ste predolgo čakali. V drugi svetovni vojni je Slovenija zgubila Koroško Trst del istrije in v naslednje bo zgubila zaradi svoje razdrobljenosti in ljudske neprippravljenosti se boriti za pravico in svobodo še samo sebe Slovenijo, kar se še danes z vso razsutostjo samo umetno skupaj drži.

 

Temu nebo kriva Angela Merkel niti Bruselj in še manj USA ali begunci- migrant isis in še morda kateri koli izven Slovenije. Temu boste krivi vi vsi, ki ste trošili energijo v napačno smer umesto, da bi se poenotili in uprli temu do sem diktatorskem sistemu. Še do danes niste premaknili katero koli stvar v pravo smer, kako spremeniti sistem pričeti z lustracijo ali kaj podobnega. Zbeganost še ni niokoli reševala probleme in ta je že dalj časa močno prisoptna v Sklovenijiker ji to sami dovolite!

 

Takšna vlada, ki rešuje samo svojo oblastno držo, z vsem večjem zadolževanjem, bi morala že zdavnaj dobiti pravi odgovorod svojega slovenskega naroda in jo pod nujno anolirati! Vsi ki trošite vašo energijo za vso nesmiselno propagando, in neuspele številčne protestne vshode po širom Slovenije, ker niso v kategoriji Generalnega protestnega vshoda gredo v prazno! Vam še enkrat priporočam, da usmirjate vašo energijo za takojšno odstranitev sedanje Oblasti in v spremembo sistema v Kanton-sistem! Kanton-sistem, ki bo zahteval odgovornost vsakega posameznega slovenskega državljana, sprva do samega sebe in nič manj, do slovenske družbe v kateri še za enkrat z vso razsutostjo v veliki nesigurnosti živite!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek