Članek
Kdo bo zmagal? Pogum ali bojazen
Objavljeno Jun 27, 2016

Kdo bo zmagal, morda  pogu v lepšo prihodnost z popolno prisebnostjo,

ali še naprej bojazen, ki vas bo pripeljala  še v večjo revščino?

 

 

Da bi bilo enkrat za vselej vseh teh debat okoli kraje in kriminalnega sodstva konec, pa z sedanjim sistemom, ki ga še vedno podpirate večina slovenskih državljanov/državljank, nebo mogoče sploh kaj spremeniti. Pripovedovanje pravlic en drugemu o lepši prihodnosti, kako zatreti kriminal na pravnem ravnu, bo potrebno zaključiti. Kaj lahko še Slovenijo reši, je še samo radikalen nastop polne prisebnosti vsega utrpelega slovenskega ljudstva z enim samim generalnim vshodom v nenasičeno zmajevsko prestolnico in ovršti to desetletja zaporedno kriminalno nastavljeno vlado in sodstvo!“PIKA“

 

 

Vse ostalo pomeni samotolažba vse do časa, ko jih boste dobili vsi pošteno po glavi, ker ne znate druzga, kot en drugega atakirati umesto stopiti iz strahopetnih hlač v pogumnost in si dokazati, da ste vi, kot ljudstvo še vedno sposobni ustvariti državo, ki bo držala vsa pravila za vsakogar 24 ur na dan parat, ki se jih boste morali tudi držali. Vsakdo od vas nosi del vse krivde nastale krize, katero še samo z vašo nedorečenostjo pospešujete. Nič do danes še niste kaj naredili, kar bi bilo vredno pohvale ali nakazalo kašno konkretno spremebo!

 

 

Da si dovolim to misel prenesti na vas naše sonarodnjake je to odziv naše več desetletne odsotnost, ki jo mnogi od nas prestajamo zaradi vas v exilu, ker med komunisti i vseh vrst bojaznešev nam nebi bilo mogoče prijetno živeti, kaj šele se sposobno ustvarjati, česar smo zunaj Slovenije v pravem sistemu navajani!

 

 

Tudi Kramperger mi je podal nekoč ob enem pogovorju izjavo, kako bi bilo mogoče, čez noč Slovenijo spremeniti v pravlično prihodnost, če bi slovenski Narod bil pogumen, pa na žalo  tega še do danes nisem tudi jaz zasledil. Postanite vsi v senci Kraambergarja vsaj del njegove pogumnosti. Nekdo bi imel problem za odstrel mase, ko bi napravili miting z 100- tisočim nasprotnikim sedanjega uničevalnega strankarskega sistema v zmajevski prestolnici, Čas, ki ga že 75 let z komunističnim režimom podpirate je krivo, da nas več kot pol miljona slovenskih državljanov živi izven domovine. Spremenite si sistem kateri vas je z komunizmom uničeval 75 let in z strankarskim sistemom razdrobil v prafaktorje. Strnite se skupaj in usmirite misel v potrebo do generalnega vshoda vse drugo je samo še nakladanje in dokazovanje vaše nesposobnosti!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek