Članek
Pogum policije in plašnost slovenskega ljudstva pričeti združevati!
Objavljeno Dec 11, 2015

Policiji pripada mesto na strani nepreveligiranega ljudstva, saj deli usodo znjim!

Kolikor sem jaz osveščen na moj način slediti slovenskim vladnim strukturam delovanja, mislim, danisem čisto bos. Slovensko ljudstvo je bilo ves čas kot predmet izlorabe za časa volitev in vse kar je po volitvah sledilo je bila diktatura. In prav v temu je čar, ki kliče po spremebah sistema kako postaviti šahovne figure v nasprotno smer.

Proletarjat je vedno nastrada...l, ker je bil iz strani vladujočih prisiljen slediti vsemu, kar je vlada od njega zahteva. V mojem predvidenem sistemu bodo pa vladni izvoljenci se morali prizadevati, da bodo agilni in kako dokazati, da so za svoje narod nekaj napravili.Slovenski narod pa mora pri vseh vladnih strukturah močno z svojo odgovornostjo vlado podpreti, da bo vlada lahko maximalno sledila zastavljenimi cilji.

Tako bo tudi policija dobla svojo mesto na strani ljudstva in si podajala z svojim ljudstvom vse pogosteje roko v roko, s čemer bo nastal na visoki morali lestvici etike synergi efekt. V takšni mutivaciji se pa prične rekulivirunga celotnega sistema, ki je že dolgo najpomebnejši proble v Sloveniji. Narod se bo pričel kulturno v dobro vseh spreminjati. Pričelo bo prihajati zaupanje en do druzga, o čemer danes ni sluhe ne duh. Vlada bo sledila vse bolj biti korektna in sodstvo bo dobilo povsem druge dimenzjone. Resnica in pravica se bo pričela prelivala po žilah slovenskega ljudstva.

Morda sem zopet preveč utopično koncepiral moj zapis? Imam močno razumevanje za vso skeptičnost, ko podajam moje vizije kako bi lahko bilo lepo! Ko bo slovensko ljudstvo upalo kaj več reskirati, kot samo kritizirati, pa se bo moja-morda tudi naša, utopija pretopila v stvarnost. Stopiti bo potrebno skupaj z policijo saj so ljudje v srcu na strani ljudstva in potrebno jim je podati to mesto na strani ljudstva in vse bo šlo v pravo smer. Pomnožujmo, v kar morda samo mislimo, da bi lahko bilo dobro, pa vendarle! Odvračajmo pa vse, kar bi nas usmirjalo v skeptiko!

Franc Jazbinšek