Članek
Referendum o istospolnosti, še en dokaz več o zablodi slovenskega prebivaljstva
Objavljeno Dec 05, 2015

Slovenske parole proti istospolnosti bodo kmalu usahnile

Pronikal bo razum in  zasledovanje časa


vse se da razumeti, če se človek malo potrudi z gotovo stopnjo razgledanosti, da bi lahko pričel vsaj počasi razumeti zakaj naj nebi bila istospolnost prav nikakeršen problem za posvojitev otrok. Večina človeštva je še dokaj nerazgledano in gredo skozi svoje življenje zelo neobzirno do ostalih, ker so drugačni, zakar je mati narava poskrbela in ona ve natančno zakaj se rojevajo tudi driugačni. Filozovijo, ki jo probamo skupaj skozi življenje razvijati izven naučene študiske filozofije in psihologije, nas  sili, da se spreminjamo,  kako bi najbolje uspeli stopati s časom v korak in prav v temu je za številčne velik problem, ki ga jaz vedno poimenujem neznanje v detajl!


 V mojih štirih desetletjih samostonosti, kot podjetnik Juvelier Zlatar in Urar Meisterbetrib in z podjetniško consulting dejavnostjo west&ost Wirtschaft, z bogatimi izkušnjamai na gospodarski kot politični in tudi kulturni ravni med Slovenijo in Nemčijo in preostalimi evropskimi državami sem imel dovolj prilike prepoznati smirnice časa, kam nas usmirja in podaja pogotove sinteze za razmišljanje, kako najbolje v lastnem prepričanju kaj v dobro vseh spremeniti. Moje osebno poglavje je kako osebo iz črnoglednosti spremeniti v normalen razvoj samega sebe, ki mu podaja pogum se pričeti ustvarjati ali še bolj efektivo izvajati že doseženo. Predvsem pa v sebi odkriti zaklad še nepoznanih sposobnosti, katere si ljudje sami neznajo predstavljati. Vsestranske Pomajnkljivosti vedenja o istospolnoti povzročajo veliko nepotrebnega hrupa, če istospolnim prištevamo posvojitev otrok in ob njimi normalno vzgojo odraščanja!

Težave so predvsem, da je večji del ljudi, 70 let sledilo napačni ideologioji, pa naj si bo to vladna udbo-komunistična, kot R.K-teologija. Danes se iz knjig psihologije in filozofije za jutranjo življenje neda kaj dosti naučiti.  Kniga znanosti postaja vse bolj visionsko vsakodnevno življenje, ki sledi nekemu Cilju. Da živim v dokaj razvitejšem svetu že polstoletja, kot je to na žalost Slovenija, imam tem primerno tudi drugačno gledanje na istospolnost, kar pri nam v Nemčiji postaja še desetletja vsakodnevnost popolne integriranosti vseh istospolnih .

Mislim, da ste seznanjeni koliko takšnih primerov istospolnosti je pri nam že samo v  politiki?  Nobenega to danes več ne moti, kar je pa bil pred več desetletji nazaj podoben problem o sprejemu zakona o istospolnosti, kot se to danes dogaja v Sloveniji. Negativne propagande niso takrat pred desetletji pomagale in to velja tudi za sedanje, kot jih pogotovi probajo uveljaviti v Sloveniji. Upajmo v dobro vseh saj smo vsi samo ljudje neglede na spolpo pripadnost, ki imajo prav ti istospolni že tako zadosti nevšečnosti in njih nikar ne diskriminirajmo!


Resome vsega je, da so istospolni neproblematični nasprotno vzgledni in srečen je lahko tisti otrok, ko nima več staršev, ali, ker so starši socijalno ogroženi, in je bila nuja v dobro otroka, da je dobil zatočišče morda tudi pri istospolnih, kje je lahko normalno v ljubezni odraščal! Slovenija ima to edino smolo, da je  večini ljudem, lastno razmišljanje uničil udbo-komunističen totaliterni sistem v katerem še danes večina blodi! Pa upajmo, da bo enega dneva še preostalo slovensko ljudstvo prepoznalo, da se razvoju časa ni moč upreti!


 Lep pozdrav v Domovino Slovenijo

Franc Jazbinšek