Članek
Vse je mogoče, če se hoče!
Objavljeno Dec 01, 2015

Slovenke in Slovenci pričnimo segati po kozmičnih zvezdaj in tako v trdem upanju dosešti vsaj špico cerkvenega stolpa!

Vedno sem bil sposoben uresničevati nemogoče v mogoče in živim v prepričanju, da, če se hoče je vse mogoče. Zato bi bil skrajni čas, da se Vokabel totalitarni režim popolnoma ignorira, kajti zmajnšuje podzavestno dobre volje, ki je potrebna, da se slovenski narod zopet združi z željo sistemsko vse kar je narobe, spremeniti. Potrebna je močna pozitivna sugesti...vna filozofija, ki bo segala v zvezde in v upanju, da dosežemo vsaj špico cerkvenega stolpa.

Z to filozofijo sem stopil jaz na pot moje življenske karjere in mi je tudi uspelo! Vsakomur, ko sem zaupal o mojemu planu, so mi odvračali in celo mi učitali da se mi je zmšalo, ker filozofiram in fantaziramko se omenjal vse vnaprj napovedane vizije. In prav zaradi filozofiranja na osnpovi mojih vizijon sem lahko sledil mojemu instinktu in dosegal v naprej pričakovane cilje!

Slovenija bo doživela še Renosans z nadgradnjo iz časov Austroogerske! Da smo sedaj vsaj na papirju že svobodna suverena država Slovenija in da bo tudi v dejanju izvedeno, se pa moramo slovensko ljudstvo združiti in si na resnični demokratski ravni ustvariti ljudstvu naklonjeno vlado, ki nas bo pripeljalo do skupnega cilja na katerem dotalitarni sistem nebo imel nikakeršne teže več, ker bo ljudstvo prekultivirano.

Samo z ustrezno Demokratsko kulturo in zvestim zasledovanjem vsega potrebnega dela, bo mogoče slediti času razvoja, ki Slovenijo že desetletja prehiteva. Vsemi bi priporočal v takšno filozofijo verjeti, kot jo jaz uporabljalm, saj nam ponuja vso potrebno energijo za doseganje posameznih, kot skupnih ciljev!

Lep pozdrav v Domovino Slovenijo!
Franc Jazbinšek