Članek
Hlapčevstvo nesme pokončati slovenski Narod!
Objavljeno Nov 14, 2015

SLOVENSKI NAROD KI SE IMA ZA HLAPCE

 

 

Narod, ki se sam poimenuje za hlapce in čaka kako mu bo bog vse poplačal, ko mu bo življenje preminulo, je za moj pojm bolan narod. Bolan ker se je pustil iz ene strani oblasti, ki se smatra za nepremaglivo, zavajati in iz druge strani, ker se je pustil zaslepiti, kako bi bilo mogoče prepoznati resnico iz strani vere-RKC! Da bi lahko bilo drugače, se bi pa slovensko ljudstvo moralo spremeniti za 180% in izčistiti vse do sem infundirano sugestijsko ideologijo, kot iz strani oblasti in nič majn iz strani vere-RKC!

 

Na obojna mesta se bi bilo pa potrebno postaviti, kot popolno zavestna oseba, ki ve kaj hoče kaj si želi in kaj so njeni cilji. Šele, ko  bi ji to uspelo, bo opazila, da sama kot takšna nebo imela priliko česar koli spremeniti, če bo ostala pri svojemu egoizmu, sebičnosti, škodoželnjnosti in še posebej močno pri sovražni nastrojitvi, napram ostalimi okoli sebe, pa naj si bodo to sebi najbližji, kot sosedje, ali kot nacije. In ker sem podal besedo nacije, ki so skrbele kot Vere, v večjem delu vedno za spore z zavajanjem z napačnimi sugestijam njihovo ljudstvo zavajati že pred pra vekom in še danes ni drugače, bodo ljudstvo  v sebi vedno nosilo nekekšno zaskrbljenost kaj ga še čaka?

 

Ko spremljam komentarje in vsa različna razmišljanja mojih sonarodnjakov, moram priznati, da se mi postavljajo vprašanja, ja kaj se ta slovenski Narod v zadnji 50-tih letih ni pravnič spremenil, saj ga še vedno oblaga egoizem sebizem, nevoščljivost, predvsem pa sovraštvo, do svojega bližjega, kar se trenutno dotika begunce-migrante, čemer, če bi se imeli za RK-kristjane jim to vera osebno prepoveduje, sploh koga sovražiti! Ne slovenski narod v večiona ni več RK-veren, vsaj v pravem smislu ne, je pa v sebe tako močno zaprt, da neprepozna nevarnosti, ki ga še čaka, če se bod nujo sile, ki iz dneva v dan postaja vse močnejša nebo  spremenil.

 

 

Tako maloštevilčen narod, kot je slovenski, splohnima nobene šanse sam preživeti in mu se še kakšno generacije obdržati. Naši predniki so se borili tisoč let, da je ta mala deželica Slovenija postala vsaj na papirju samostojna in  jo je danes mogoče v eni sami generaciji zopet izgubiti. Egoize , sebizem, ki je prevzel slovensko ljudstvo si neželita deliti usodo v skupnosti zu preostalimi europejci. In prav to je strup, ki ga slovensko ljudstvo že nekaj časa usrkava. Če bo še naprej tako nastrojeno, bo pričelo slovensko ljudstvo občutiti kako mu bo EU skupnost obrnila hrbet, ki se lahko izraža na različne načine.

 

 

Najhujše posledice pa lahko nastanejo, če se bo Slovenijo ignoriralo kot državo, ki je še do včeraj imela dobre gospodarske navezave prav z europskimi članicam in jih lahko čez noč izgubi, kot je bil primer z razpadom nekdanje Jugoslavije. Tren kako tuje ambasade zapuščajo slovenski prostro, je že ena transparentnost. Sledijo zapiranja podjetij, posledično vedno večja brezposelnost. Sovražna nastrojitev z vemi kulturno podlimi komentarji na vodilno osebnost, ki je v svetu še najbolj priljubljena naša kanclerka Angela Merkel še dodatno zaostrujejo že tako ogroženo europsko klimo in niso nikakor na mestu. Kar bi slovensko ljudstvo potrebovalo pa naj si bo to oblast zakonodaja managment, kot starši svojih otrok si pa od vsega navedenega nebo uspelo pridobiti, ker so zaražani z komunističnim ideološkim regimom.

 

 

Komunističen regim, ki je lahko samo v teoriji pravlično lep in v praksi dokazano nikoli izvedljiv, je razlog vsega do sem ustvarjenega kriminala, v slovenskem prostoru, kateremu ni novene primerjave! Tako nebo tudi nikoli uspela selekcija-Lustracija, kako se rešiti rakovih celic, ki so se v vodenja ene države v vse poglavitne resorje ugnjezdile.  Od direktorje, županov poslancov z obema predsenikoma države kot vlade nosijo skupno odgovornost, za vso dosem neznosno stanje, ki bi lahko bilo obratno, če bi bile prave osebe z demokratično ideologijo na pravem mestu.

 

 

Država, kot Slovenija, ki odreka pomoč, ki bi jo bilo mogoče dobiti izven svojega prostra in če jo že spreme jo v najkrajšem času degradira, in na nečloveški način zopet odstrani, česar tudi smrt ni bila uporeča, takšna država naj nepričakuje,  da se bi kadarkoli lahko rešila krize. Takšni državi ni več pomoči!  Ljudstvo pa kot v pra veku čaka, in čaka, potrpežljivo na nekoga, ki si bo upal stopiti odločno z pravim korakom v pravo smer in napravil konec vsemu do sem prestižnemu življenju kriminalne vodilne klike, ki ji je bila dolžnost, skrbeti le za preveligirane!

 

V vsakem Slovencu in Slovenki tiči odločen korak za v pravo! smer!

 

V vsaki Slovenki in Slovencu stoji en Cilj pred očmi!

 

V sakem Slovencu in Sloveni grajajo želje po svobodnem življenju!

 

V vsaki Slovenki in Slovencu je  slabo in dobro na izbiro!

 

V  vsakem Slovencu in sloveni je prepoznanje laži in Resnice!

 

V  vsaki Sloveni in slovencu  se že dolgo nabira pogum!

 

Če vse te lastnosti združite in odstranimo vse, sčemer vas  je komunistična, kot tudi RK ideologija v vsem čas do sem zavajala, in vse vaše korake združite in jih aktivirate vašemu namenjenemu cilju, boste pa rešeni še drugače vsega nadaljnega hlapčevstva!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

 

Franc Jazbinšek

 

 http://www.laenderkontakte.de/adresse-62473-infos.htm