Članek
GRČIJA IN NJENO USODNO GLASOVANJE
Objavljeno Jul 06, 2015

Grška Vlada se je sama diskvalificirala

 

 Zelo močno dokazovanje, kako se da volilce manipulirati in jih uporabljati za nosilce povzročenih dolgov! Dolgov nebi bilo potrebno, če bi Grčija izvajala potrebne reforme, ter sledila fiskalnimi  pravili in obdavčila prav te kateri še do danes niso bili obdavčeni, in ustvarjajo ves čas   visoke dobičke. Ne temi je vlada  v Grčiji podležena, in korupcijsko vključlena v povsem napačen system. Sedaj bodo Grki pričeli prepoznavati, kam so si usmirili svojo pot usode, stem, ko so glasovali proti predlaganimi nujnimi reformami, ki so bile podane iz Bruslja.

 

 

To čaka tudi Slovenijo, ker še do danes ni izpeljala potrebnih Rreform, kako omogočiti se izogniti v vbodoče, nadaljnega zadolževanja. Ko se bo v Sloveniji  stanje drastično poslabšalo  bo z vlado, ki jo je Slovenija sposobna še vedno imeti, ob vsemi preveligiranimi in lopovim, izid isti v primeru referenduma v kolikor bo isklican. Ljudje vedno bolj dokazujejo, da postajajo nezadostno presodni in tako ostanejo na koncu še vedno samo  predmet vladnih manipulacij!

Škoda za turistično tako lepo Grčijo kateri vladajo privrženci kapitalistov in volilci niso u stanju v času momenta podati svoj glas na pravo mesto. Povsem isto kot se to v večinskih primerih ob vedno novih volitvah, dogaja tudi v SLOVENIJI!   

 

Franc Jazbinšek