Članek
Kako je mogoče priti do pokradenih, odtujenih sredstev?
Objavljeno Jun 20, 2015
Veliko debat veliko pomislekov glede lopovske taktike politikov vsega časa vključno do danes!

Karkoli se dogaja se dogaja mimo konstruktivnega dela vsega potrebnega! Samo, če vržemo pogled na državni zbor, pa pridemo hitro večina nas do zaključka, da peljejo poslanci vedno nekakšen teater, kako samo čas prestati in zato se še pustiti dobro plačati. Kmetam se takšnih nesposobnosti in neumnosti ni moglo nikoli prištevati. Saj nebi prav nič zraslo na njihovih njivah, če se bi samo pogovarjali, kar počnejo slovenski poslanci. Prav to je pa edino kar znajo in raze parih, ki se jih bi dalo na eno roko prišteti. Ker so pa v sestavu SDS jim njihovi predlogi, prihajajo vedno znova na gluha ušesa, kar bi pa lahko peljalo k rešitvam, vseh pozročenih kriz!

Predvsem bi morali politiki nastaviti prioriotete potreb po delu! In kaj oni počnejo, glodajo stare kosti, ki so že povsem izglodane in ostane vsemu temu rezultat zopet znova naglodana kost pa prav nič več. Vsi vse vedo, vsi niso ničesar krivi in predvsem vsem se nekam mudi, ker čutijo, da jim pod ritjo vroče postaja. Ves čas nekakšna glasovanja, ves čas brcanje v temo in ko se nekdo oglasi z pomembnim predlogom je takoj atakiran in ideja izničena. Primer vsa pokradena, ali lepše rečeno, odtujena sredstva slovenskih davkoplačevalcev. Še do danes slovenski zakonodaji ni spelo, da bi spravila Baučerja zdravega v zapor kamor sliši za vekomaj z mnogimi ostalimi gospodarskimi kriminalci. Posebne kazenske norme za politike, ki vedo kdo je umoril G. Ivana Krambergerja. Zakaj je tako se ni potrebno več spraševati? Slovenski Narod je bil že v naprej tako zdresiran, in stem prestrašen, da sledi vsemu, kar mu vlada zakazuje. Zakonodaja in Zapori so postale uradne institucije le še samo za osebje, ki nima denarja in se nemore in nezna braniti. Temu je bilo tako v prejšnem Jugoslovanskem udbovskem-systemu in je še danes po starih metodah udbovskega systema.

V normalnem sodobne pravem systemu, kot ga imamo mi v Nemčiji se odvijajo stvari povsem drugače. Tudi pri nam imamo odtujevanje davkoplačevalnega denarja! V vednopsti Države Nemčije pa je dolžnost, da se temi špekulanti pride na sled. In ker je danes informatika nekaj povsem vsakodnevna sinteza med vedeti in nevedeti se jo je zlahka poslužiti in uporabljati v dobro vseh ostalih, ki so pošteno delali in pošteno odvajali zakonsko določen delež fiskusu. Tako se pojavijo iz časa na čas zgoščenke od pogotovih oseb, ki delajo v določenih bankah širom sveta z vsemi naslovim in natančnimi podatki o naloženih sredstev vseh prevarantov, ki nalagajo od fiskusa odtujena sredstva na črne račune. Običajno je to striktno skrivnostno vse do časa, ko se peljejo pogajanja za plačilo zgoščenke , ki pa gredo vsote v milione, predno je oseba pripravljena izročiti zgoščenko. Država jemlje to kot ugodnost in izpelje diplomatsko taktiko, kako priti do sredstev na legitimen način. Kar je popolnoma na mestu, saj se gre za sredstva za katera je moral deloven človek delati za sramotno niske plače, da je Chef lahko si prisvojil visoke sume, ki jih je nalagal na svoje čtrne žiro račune po širnem svetu.

Da bi obstojala nekakšna omiljena poteza kako priti do teh odtujenih sredatev, poda vlada v javnost en kompromis, ki se glasi približno takole; Imamo zgoščenko vseh imen, ki imate na primer v Luxemburgu ali Lihtzenštajnu ali v Austriji in še širom sveta odprte vaše synonoimne žiroračune in če se boste sami prijavili so znatne olajšavne kazni, kot pa, če vas bomo morali mi prvo kontaktirati. Podajo jim en fris "TERMIN" v katerem se lahko prijavijo in že pričnejo slediti prijave. Kazni izpadejo po večina pogojnena kratko obdobje! Ko rok čakanja poteče se nastroji trdejša oblika direktnega kontaktiranja z nenajavljenimi hišnimi preiskavami in se tem primerno osebe tudi kaznuje. Sem prepričan, da je že tudi kakšna zgoščenka prišla v Slovenijo ampak Udbovska tajna je še vedno delujoča in plačajo izsilljevano sumo, da oseba ne poda v javnost, da ni bilo vladi v interesu, da zasleduje svoje med sabo zasejane lopove.

Takšne tajne pogovorje peljejo slovenski politiki že dolgo kako zaščititi vso kriminalno vladno nastavitev. Saj če temu nebi bilo tako bi bili še vsi lopovi gospodarski kriminalci za katere se že ve, v zaporu in v državnm zdboru omogočeno izglasovanje za spremembo volilnega systema in za oduzem na kriminalni način pridobljnega kapitala in še bi se dalo naštevati! Kaj vse smrdi vsem dosem vladam, ko se pritiska na pereče točke nikakeršne pravne države postaja smrad iz dneva v dan vse bolj neznosen! Politiki dobro vedno, za kakšno pranje veša se gre v politiki. Imam pa občutek, da temu nebo dolgo tako! Vse bo enega dneva prišlo v javnost in tako bo mogoče z kakšno sodobnejšo vlado, priti vsaj do del vseh odtujenih sredstev! Z to sedanjo politiko in tem napačnem strankarskem systemu pa zasigurno ne. Novi system, ki bi naj temeljil na humanosti sprva do svojega naroda, sem predlagal, da se v sodobnem systemu uvede častno vodenje države z častnimi poslanci in predsedniki! Če boste Slovenke in Slovenci vsaj malo sledili svojemu instinktu presojenosti, potem je zagotovo, da se lahko v bližnji prihjodnosti rešite vsega do sem povzročenega kriminala kateri tudi ves čas temelji na planskem špekulacijskem političnem delovanju!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland
Franc Jazbinšek