Članek
Včeraj in še danes -KRIMINALNO -
Objavljeno Apr 25, 2015

Slogen “V IMENU LJUDSTVA”

že od vsega početka, ko si je to misel “V IMENU LJUDSTVA” špekulacijska diktatorsko skupina vladujočih dovolila izrečti, je postala to največja laž, kar si jo človek sploh lahko izmisli! Tukaj se vidi kaj vse si dovolijo sami sebi namenjeni politiki, ki stopijo na diktatorski oder, od katerega ni več sledu obljub in želja volilcev. In ti isti volilci še vedno znova sledijo systemu, kateri jih drži v oklepu in striže po potrebi vse do onemoglosti, za pogotove tudi do smrti!

Ali ste res tako naivni ali celo za plankami, da neveste kaj se vam bo zgodilo, če boste še kar naprej čakali. Ali resnično mislite, da vam še gre prilično lepo, zato ker se z letnim več miljardnim zadolževanjem financirate številčni faulencarji vaš parazitski način življenja. Ljudje kateri morajo pa trdo delati, da ustvarjajo brutosocijal produkt pa prejemajo hlapčevsko nadomestilo, ki je poniževalno. Sidikati, ker ne sledite potrebam političnega uravnovešanja v gospodarstvu ste še dodatni parazitski groz institucij čistega izkoriščanja!

Sedanji system strankarstva je za Slovenski prostor neprimeren in zato deljuje tako neučinkovito. Pokrajinsko zastopanje, kateremu se jaz osebno posvečam mu podajam tudi vso pravičnost do souveljavljanja vsakega posameznega slovenskega državljana in v takšnem systemu je predpogoj za dobro delovanje, da se upelje v statut zakon v odpoklicu vsakega, ki nebo sledil interesom svojih volilcev in to brez vsake odhodnine.

Hitro bi se pokazala druga plat interesov kako postati najbolj koristen za svoj slovenski Narod, kar v sedanjem systemu to ni potrebno. No marsikaj bi se dalo še navesti, le čemu, saj za spremembe so potrebni pravi ljudje in pa predvsem prava pogumna odločnost, stopiti v prvi Korak, v smeri cilja, ki si ga je potrebno zastaviti in nato nenehno slediti hitrimi odločnimi spremembami, kako bi bilo mogoče priti z časom čim prej v korak!

Franc Jazbinšek