Članek
12 Pokrajin -12 Ministrov
Objavljeno Apr 04, 2015

System o katerem je vredno vsaj sanjati!

Ničkolikokrat sem že omenjal, da je potrebno system spremeniti in tudi podal idejo kako bi se ga dalo enostavno predstavljati. Tokrat bom pa malo bolj konstruktiven in podal moja predvidena načela kako si vsaj jaz predstavljam system, ki bi moral delovati v interesu večinskega dela slovenskega ljudstva. Vsekakor pa bo moj predlagan system neustrezen za sedanjo preveligirano pokvarjeno skupino, ki si dovoli iskoriščati naivitet slovenskega ljudstva in se postavlja, kot močno previligirana diktatorska družba nad zasužnjenim slovenskimi državljani.

1.)   kar je potrebno, da se spremeni je volilna oblika!

2.)   da se volijo poslanci po pokrajinski prestolicah Občinah!

.)   da vsaka pokrajina določi 4 poslance dve ženske in dva moška

4.)   Občine morajo postati same nosilci odgovornosti za celoten gospodarski razvoj!

5.)   Ministerski resorjim bodo delovali v skrčenju v majnšem številu!

6.)   Vsaka pokrajina bo imela enega ministra, skupa 12 ministrov, tako bo v popolnosti vsak pokrajina zastopana!

7.)   Zakonodaja mora delovati v interesu ljudstva in ne več v interesu korupcije!

8.)   Vlado povsem izključiti iz Gospodarstva in omogočiti vso prodajo družbene lastnine.

9.)   Vse do sem več kot majn pokradena podjetja, ki imajo špekulacijsko preteklos, jih je      potrebno perenesti v družbeno last in nato ponuditi na tržišče prodaje!

10.) Pokojnine, ki so neupravičene in teh je ogromno jih je potrebno anulirat in pri ostalih prenizkih pokojninah spodnji del vzdigniti na višino pokojnine, ki bo omogočilo verodostojno življenja!

11.) Odpraviti vse vrste samim sebi namenjenim institucij, ki so prejemale subvencije!

12.) Honorarji poslank in poslancev bodo določeni v okviru soglašanja občinskega sveta

13.)  Predsednik države bo voljen direktno od ljudstva

14.)  Predsednik parlamenta bo pa voljen od poslancev

15.) vsak od poslance kot predsednik parlamenta in predsednik države, bo lahko v slučaju, da  ni sledil interesom slovenskega ljudstva odpoklican in to brez kakeršnih koli odpravnin!

16.) V ministerstvu za gospodarstvo iskati oblike najboljših povezav v sami državi Sloveniji, kot tudi širom sveta kako gospodarstvo povspešiti in ga pripeljati v večjo dodano vrednost skatero bo pričel rasti tudi štandart!

17.) Moja vizija, katero jaz ves čas predlagam in propagiram je “SLOVENIJA GlAZBE PETKJA IN VESELJA” Na vseh vhodih v Slovenijo bi bila pozdravna transparentnost z tem zgornjim napisov v večjih jezikih in naj postane vlečni konj gospodarstva v Turizmu s katerim si lahko zagotavljamo prijetnejšo bodočnost. Majn študirat in več delat, pa bo Slovenija dobila zopet pravo podlago za svoje ustrezno preživetje, tudi, če bi še kdaj nastopila kakšna kriza. Saj krize se neda reševati z zadolževanjem, temveč le z pridnimi rokami pri vsovrstnem opravljanju dela!

V razvoju predlaganega systema v kolikor bi mu bila prilika, da se uveljavi, se bo pa pokazala potreba po približevanju švicarskem systemu in če bo razvoj delovne in človeške kulture uzel tudi pravo pot, potem se bo pričela tudi humanost do sočloveka na novo uživljati in na kraju nam je lahko vsemi zelo prijetno en ob drugem in en z drugim, kar je pa poglavitno, da postaneš Demokrat!

Wirtschaftsförderung und Information (Slowenien)

Franc Jazbinšek