Članek
Potegniti bo potrebno pravo karto
Objavljeno Dec 28, 2014

JUGO-UDBO-KARTEN-CEKRET

ko se bo uspelo podreti jugo-udbo cekret z sestavljenim kartam v katerega so poslansko državno zborci nakupičili kup zmrdljive zakonodaje, ki ustrahuje nepreviligiran slovenski delovni Narod, bo vsega kriminala konec. Potrebno je potegniti samo eno pravo karto z pravo potezo pa se bo ta jugo-udbo cekret zrušil skupaj. Nato bo sledila Lustracija. Prepričan sem, da veste kako.

Ni zadosti, da se vladno elito samo upozarja na napake katere sami nimajo nam...ena nikoli odpraviti, saj stem sebi namenjena preveligirana elita bi takoj pogorelia. Vlado zamenjati in spremeniti system z švicarskim sintezam je v želji večina slovenskih prestrašencev. Ti prestrašeni ljudje čakajo samo še, kako se bo najdel nekdo, kateri bi jih znal potegniti za sabo. Ves čas od plebiscita, pa do Cerarja je slovenski Narod nasedal obljubam in kaj druzga mu še danes nepreostane.

Sem pa mnenja, da so se med sabo pa v vseh letih ljudje že toliko prepoznali, da bi lahko vedeli kateremu med njimi bi lahko pripisovali karakter Heroja Krambergerja in mu tako tudi brezhibno sledili. Rešitev vseh problemov ste lahko le vi slovensko ljudstvo z ustrezno porcijo poguma potegniti pravo karto katera bo zadostovala, da se bo sestavljen jugo udbo cekret v sebi zrušil!!

Pa veliko uspeha z dobrimi želja v letu 2015
Jazbinsek-consulting-West & Ost-Wirtschaft