Članek
Pogum in odločnost za novi vladni system v letu 2015
Objavljeno Dec 27, 2014

 

Državo mora voditi slovensko ljudstvo!

 

 Če bi vladna ekipa uzela za posvetovanje svoje ljudstvo, potem bi lako pomenilo toliko, kot referendum in že smo pri manipulaciji z močnim lobeistim kateri so zelo dobro plačani, kako vedno znova utrjevati obalne strani umazane reke, ki vse bolj podira vse dobro in molze svoj narod še kar neusmiljeno naprej. Čemu toliko dela v državnem zboru z prekoštevilčnimi poslanci, ki so samo breme davkoplačevalcev, saj  nikakor ne služijo večini ljudem temveč čistemu parazitizmu. Kar ljudstvo rabi so dejanja in to v ustvarjalnost in samo zmernim potrebam po javnem vodenju državnih resorjej ji bi bilo mogoče močno reducirati, predvsem v nekontroliranem zaposloveanju. Ravno v vsem nekontroliranem zaposlovanju se je nakupičilo parazitov vseh vrst, kateri molzejo brutosocijalprodukt, ki ga je vedno majn in nikakor zadosti za vso golazensko financiranje, kateremu se prišteva še vso nadaljno zadolževanje.

 

Za ta parazitski iztrebek so pa potrebni odločni ukrepi in brez pardona, kdo si kaj si da zapustijo vsa do sem navidezno nastavljena parazitska mesta. Ko bo temu moč zabeležiti pravilno delovanje z odstranitvijo slehernega neproduktivnega, bo vlada laho šele uspešno delovala, saj se ji nebodo več smeli lepiti na ramena otroci, žlahtnik,i prijatelji in še vseh vrst znancev! Vsem tem oportunističnim paraziti pa podati potrebo se pričeti resno ukvarjati, kako bodo prišli do pravega dela, kje jim bo moč denar resnično zaslužiti. Potem vse potrebne regulacije o višini honorarjev v javnih službah. Dvigovanje honorarjev nesme pomeniti kot samopostrežba, temveč striktna določila morajo omejevati višino honorarjev, kateri morajo pa temeljiti na dejansko ustvarjenjem delu. In nikakeršnem točkovanju, kot je bila metoda še vse do sem. O skrajšanju delovne dobe za javne uslužbence je šlo ves čas vse v napačno smir. Tisti, ko bi si to zaslužili jo niso bili deležni. Recimo fizično delovna sila na odprtem, kot so to gradbeništvo seveda brez vodstva, ker sedi večji del v pisarnah.

 

Ko se govori o mutivaciji pri delu in njo z honorarjem dvigovati, pa se vprašam zakaj pa to ne počnejo ptri resnični delovni sili katera ves brutosocijalprodukt tudi ustvari. Parazitsko nastavlena elita si pa dovoli prvo postavljati sama tarife visokih plač z vsem nemogočimi dodatki in na kraju leta pa še po vrhu z Bonusi, ki nimajo z etiko prev nič skupnega. Na drugi strani pri normalnih smrtnikih pa nepride v kuvert toliko denarja, da bi se lahko familija verodostojno preživela. Pa se govori o nekakšnem socijalnem razmerju v krogu vladujočih. Koliko časa boste še ljudje gledali in prenašali vso norčevanje skaterim se vladujoči poigravajo in vam ves čas brišejo oči, da vam ni mogoče nikoli o njih dobite prave slike.

 

 

Pokvarkjenci sveta so in bodo ostali vedno vladujoči, katerim ni niti najmajn mar za svoj narod temveč kako hlastno je mogoče sešti po ustvarjenih sredstvih še preostalih pridnih delovnih ljudi. Kaj ne opazite v vsakodnevnem življenju, da je vedno vse dražje vsakdo gleda kako še kaj iztržit, da bo lahko poravnal račune, ker je država postala enostavno predraga in se ve zakaj! Vedno povdarjam, da vi ljudstvo nerabite vladujočih temveš oni vas. Fermacevdske fabrike z njihovo ustvarjanostjo, kako vsako leto še dobiček dvigovati bi z nlihovim špekulacijam prišle hitro na trdi poden, če bi se ljudstvo osvestilo kako močno je zavajeno iz strani vseh vrst lobeistov katerih se danes najde največ kar pri zdravnikih, na osnovi naivnega ljudstva, ki še kako skrbijo, da je letni prmet skalpel fabrik dosežen na račun 60%-tnih nepotrebnih operacij. Koliko ljudi dobi po nepotrebi diagnozo “RAK” samo, da se jih uvrsti v drago navidezno zdravlkenje z dokazom, da jih dejansko zdravijo, pa zgubili lase in dalo bi se še in še naštevati.

 

Če bi bil narod osveščen z vsemi potrebnimi diriktivami, kar bi nebilo teško, bi bilo mogoče več ustvariti z majnšimi stroški kateri so namenjeni zdravstvu in ljudstvo bi bilo zdravo v pozitivnem vzdušju, kar doprinaša kvaliteti življenja. Vso moje gledanje na vsa različna zavajanja so študi mojega preživelega življenja na lastnih preizkušnjah. Zato sem še danes med vami in  še vedno v popolni mobilnosti in aktivnosti se dokazovati. Politike ni teško prečitati, ker se jim še zdaleč ne pripisuje povprečna intelegenca. Vse kar jim lahko pripisujemo, vedo kako še ustvariti nova delovna mesta v javnem sektorju na račun davkoplačevalcev. Komisije nad komisijam institucije raziskovalne celice vse do profesorskih filizofov, kateri o samemu sebi filozofirajo kako bodo svet spremenili, brez, da bi rabili z prstom migniti. In točno to počnejo z svojo jugo udbo pridigo po univerzah za visoke honorarje. Država pa kljub temu tone in tone! V takšnem svetu je nemogoče sproščeno živeti. Kje bi bilo potrebno upeljati varčevalnost, se pa še vedno sliši; “samo pri meni ne”.

 

 Zato so krivi predvsem syndikati, ker so tudo povsem odveč, saj so samo podaljšana umazana roka vlade. Zniževanje zasluška v javnem sektorju vse do boleče točke! Ukinitev 13-te plače kot tudi bonusev! Vse javne ustanove na kulturni bazi, kot so tudi vse različne prireditve prekoleta jih je potrebno droslati na minimalen strošek v kritičnih časih pa tudi subvencijonen povsem črtati. Javni bazeni, ko morajo biti ogrevani, če se sami stroškovno ne nosijo jih je potrebno zapreti in spremeniti v koristne prostore. Javne razsvetljave spraviti na minimum. Vse do kopir papirja, ko se ga da uporabiti še iz druge strani, pa do servetnega papirja, ko se ga lahko razpolovi. Živim v razviti Nemčiji in vse to kar sem do sem naštel smo mi tukaj tudi doživeli. Le tako se lahko majstra vsaka kriza. Slovenski vladi se še to nebo dolgo niti sanjalo, kar bi pa bilo nujno poitrebno vsa moja opisana dejanja zelo resno jemati!

 

Ko bodo Pokrajine Slovenije dojele, da so le one tiste, ki bodo lahko krizo rešile stem, da nebodo več dovolile se od vladnega osebja zavajati, kar proizvaja še vedno neproduktivna delovna mesta in bodo takšni vladi obrnili hrbet, je pa mogoče za pričakovati stopensko rešitev krize. Zato vstran od strankarskega systema, kateri je šel samo vladujočim z vso lopovščino v korist in pokažite, da zmorete slovenske pokrajine same poskrbeti za bolši predvsem pa pravičnejši system. Švica ni daleč vstran, splača se malo pogledati čez hrib in si kaj dobrega zapomniti, kar boste pri njej zasledili!  V pravem systemu je mogoče slovenskemu narodu prepisovati njemu zasluženo lepšo in predvsem pravičnejšo bodočnost.

Moj slovenski Narot prepričan sem, da to zmorete samo pogum in pa popolna odločnost pa vam cilja nemore nobeden več podreti.

Vse dobro v lepšo prihodnost v letu 2015 vam želim iz vsega srca

“VELIKO POGUMA IN ODLOČNOSTI”

 

 

Verein slowenischer Unternehmer Baden-Württemberg e.V.
Zdruzenje slov. poslovnezev
c/o Franc Jazbinsek
Johannes-Daur-Str. 22
70825 Korntal
Tel: 0711-8385791
Fax: 0711-380