Članek
Pokopljimo z švicarskim systemom slovenski strankarski system
Objavljeno Dec 26, 2014

Nepustimo psihopatim, da vladajo nad slovenskim ljudstvom!

 

 

Povdarki na psihopate, idijote, Kapitaliste, Komuniste,  udbovce, špekulante in ne nazadnje še po vrhu vseh vrst Lopovov, je bilo preko celega leta veliko omenjenega in v pogopvorjih sem ter tja premlenega in bilanca vsega učinka danes na koncu leta = 0! Večji del nas, se nerabimo vprašati zakaj se ni nič o vseh naštetih negativnih deliktih kaj v pozitivno spremenilo? Odgovor je zelo jasen za ljudstvo, ki že leta neuporablja svoje možgane, in če, potem popolno preparirane z napačnimi idejologijami, katere so skrbele in še skrbijo kako špekulantom zagotoviti zadosti vodne energije na njihove mline.

 

 

Vse kar se pa iz naše strani ljudem nudi, kako se vsega zavajanja rešiti, pa dobimo vedno znova neprimerne interpretacije ali celo postavljajo nas popolno ob stran svojega prepričanja, da je lahko nekdo is kakorkolišne stranke edini njihov rešilelj. Danes naj bi bil Cmerar , včeraj in jutri Janša, če ga nebi vedno znova koalicija zrušila. Neglede katerikoli bi uspel priti ob sedanjem strankarskem systemu na oblast, nima nikakeršne prilike  si pridobiti iz strani voloilcev popolno podporo. In brez popolne podpore volilcev nemore nobeni Vladi uspeti kaj v bolje spremeniti.

 

 

Moj že dolgočasa predlagan system pa ne samo od mene temveč nas je kar lepo število bi bil švicarski, ki bi se nanašal na pokrajinska združenja, kje bi dobili župani poglavitno vlogo dela in odgovornost, v popolni odgovorni pripadnosti občanov kateri bi skrbeli, da bodo njihovi izvoljenci v času nepravilnosti tudi odpoklicani brez kakerkolišnih mandatnih privelegij. Šele, ko bodo pričele Občine delovati na vseh ravnih potreb, se lahko v državi prične tudi kaj v bolje k reševanju krize spreminjati. Iz sedabje Vlade ven pa prav nič,  ker je enostavno zaražena z uničevalnim parazitskim systemom.

 

 

Ti so vedno skrbeli le za preveligirto elito in to bodo z strankarskim systemom, počeli vedno.  Zato razmislite slovenski Narod! Želite se rešiti preveligiranega vladanja ali ne? Na vam osebno leži vaša bodočnost, katero ste do sem prepuščali elitnim špekulanti, ko so znali za sebe vedno dobro poskrbeti, stem, da so vas zadočževali in uničili verodostojno življenje nad nepreviligiranem delovnem slovenskem ljudstvu. Tudi jaz se bom nekoč naveličal z vsem vspodbujanjem kaj vam je potremno napraviti, da bi se že enkrat lahko rešili vsega hlapčevskega zasužnjevanja!

 

 

 Dokažite, moj slovenski Narod, da imate pogum si ustvariti povsem nov system s katerim se boste sami ustvarili lepšo predvsem pa verodostojnejšo bodočnost in to ne samo za vas temveč dolžni ste jo predati tudi na  naslednjim generacijam in po vseh zmoglivostih neobremenjeno, kar je pa že desetletja do semin to zelopereča točka dnevnih diskusij. Ni čudno saj vladajo nad vami špekulanti lopovi z sodstvom na čelu katerim je vsa zakonodaja še vedno samo njimi osebno na roko pisana! Pogum velja in tega se da prebuditi, če se boste med sabo vedno znova vspodbujali! Storite to, takoj boste opazili kako postajate iz dneva v dan vedno močnejši, poenoteni in predvsem odločni kaj v sebi spremeniti!”!

 

 

Saj Cilj za ves slovenski nepreveligiran Narod katerega ste ¾-tine prebivalstva je samo eden! Rešiti se zavajanosti in stem se boste rešili tudi vse krize, ko je po čisto nepotrebnem nastala!

 

 

Pa veliko sreče in uspeha v Novem letu 2015 pri uresničvanju Cilja nepreveligiranih,

vam iz vsega srca želimo!

 

 

 

Verein slowenischer Unternehmer Baden-Württemberg e.V.
Zdruzenje slov. poslovnezev
c/o Franc Jazbinsek
Johannes-Daur-Str. 22
70825 Korntal
Tel: 0711-8385791
Fax: 0711-3805613