Članek
Synonim uspeha in sreče je lahko samo Ljubezen!
Objavljeno Dec 15, 2014

 

 

Zapuščamo mi ljubezen ali ona nas?

 

Kako daleč se je odstranila sinteza ljubezen vsega človeštva. Rezultati vseh neuspehov, ki jih iz dneva v dan moramo doživljati, ker so ljubezni pokazali hrbet je danes dokaj jasen in zelo obremnjujoč!

 

Ljubezen do skupnosti življenja na tem planetu nam lahko podaja občutke, kako lepo je lahko en zdrugim živeti, če se bi imeli med sabo vsaj malo radi in ne dovolili, da nas premagajo materjalne vrednote. Ob pravem doziranju v vsklopu z medsebojno ljubeznijo, ki bi lahko postala Synonim vseh uspehov bi postalo človeštvo srečno zadovolno predvsempa skromno. V vpogled pravičnosti socijalnega življenja, je pa na žalost vse druzga kar nas brezhibno tudi uničuje!. 

 

Nam bi lahko bilo lepše in morda zelo lepo, če bi ostali povsem na podnu se ne precenjevali, in sledili vsestranskimi potrebami v katerih bi bila zajeta popolna globalizacija, ki bi skrbela za uravnovešanje socijalnih razmer in stem onemogočila previsoko izstopanje posameznikov, kateri hitro radi pozabijo, da so ravno tako člen verige v kateri je potrebno slediti skupni odgovornosti, in skrbeti, da se veriga ne oslabi ali celo raztrga. Kar je storila slovenska Vlada od plebiscita naprej!

 

Bodočnos časa v katerega je človeštvo z celotno naravo neizogibno usmirjeno, nas bo prisiljevalo vedno bolj spoznavati nujo z potrebami se spreminjati in to vse hitreje in hitreje kajti v drugem primeru nam nebo mogoče nikakor uspeti se še sploh na tem čudovitem planetu kot ljudje obdržati.

 

Vse se še lahko reši, če bomo še danes pričeli in to prav vsak sprva pri sebi in tako podati pripravljenost iti v dialog potrebe po skupnem reševanju tega čudovitega planeta zemlje in se posvetti čustev, ki nas bodo vezala en z drugim z miselnostjo tolerance in akceotance katera je poglavitna, ko nam lahko zagotavlja skupno preživetje v čas našega preostalega obdobja, katerega nam še ta planet zemlja nudi!

 

Nič ni nemogoče, če se hoče in narava dela svoje. Kar so danes utopije in fantazije, je lahko jutri že realnost. Svet se spreminja vse hitreje in vredno je temu trentu slediti, saj drugače ostanemo na repu nezaželjenosti, kje se tudi trenutno Slovenija z vsemi problemi resnično danes nahaja!

 

Lep pozdrav iz Baden-Wšrttemberga-Nemčija

Franc Jazbinšek