Članek
Demonstracijski SDS trijumfira
Objavljeno Dec 13, 2014

Janez Janša zapušča zapor nepravosodja

 

Kakorkoli je vredno pozdraviti uspeh vstrajnosti časa demonstraciji, za krivosojenje Janeza Janša, kako se je mogoče priboriti  do cilja, v kateremu ni bilo občutiti nobenega popuščanja, pa vendarle ostaja upravičena misel, ja kaj pa z vsemi preostalimi?

 

Preostalimi, ki  številčno po krivici še vedno prestajajo zaporne kazni, Ali je to ene vrste protekcionizem na gledanje teža moči posameznika, kot je v tem primeru Janez Janša, ki se ga je vredno bati, ali je to del priznanja zagrešene politike, katero vodi že ves čas vlada, ali pa celo priznanje zadnji izdihov nepravne države?

 

Janša je prišel nazaj v krog sebi enakih, kar pa sigurno nesme pomeniti, da so bili vsi pravi pristrankerski janšati. Kot v vsaki Familiji tako tudi v Strankah obstojajo različni interesi in stem povsem različna diferencirta mnenja. Marsikaj se je poigravalo pri gotovih njegovih kolegih, da Janša tudi ni edini ideal, ki bi lahko vodil stranko SDS in če smo si odkriti imajo tudi povsem prav. 

 

Da bi bili pripadniki stranke SDS v popolnosti zastopani nesme triunfirati euforija temveč odkrito razmišljanje o bodočnosti vodenja Stranke. Kakorkoli se pripisujejo Janezu Janši pogotove zasluge, pa vendarle ni to vse! Potrebno je gledati natančno v čas, ki stoji  na vagi odtehtanosti Qualitete in ne Quantitete.

 

Če bo stranka SDS to zadostno prepoznala in Janez Janša oddal svoj ego se stranki SDS obeta, da obdrži kot najmočnejša stranka krmilo in stem Slovenijo še v bližnji prihodnosti popeljati v lepšo in pravičnejšo bodočnost! Takrat pa z novo izvoljenim predsednikom stranke SDS. V kolikor ji bo uspelo sprmeniti tudi sam system vodenja in drastično skrčitev parlamenta, si lahko stranka SDS zagotavla tudi večinsko naklonjenost slovenskega ljudstva!

 

Kot pregovor pravi; “ko si se pustil umazati ostane vedno še flek na tebi” in tega se po najboljši volji tudi Janez Janša nebo mogel nikoli očistiti! Takšno je pač moje osebno razmišljanje v dobro še vedno ljudsvu najbolj naklonjeni stranki SDS!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga

Franc Jazbinšek