Članek
Slovenski Narod brez vizije in CILJA!
Objavljeno Dec 02, 2014

Nekaj dnevov  v moji domovini!

Zopet me je pot popeljala za Slovenijo, v moj rojstni kraj Šentjur kamor sem v slabih sedmih urah srečno z mojim SL-500 Mercedesom prispel. Da sem tokrat  odlagal z obiskom tako dolgo je ležalo na usklajevanju termina z mojim prijateljem iz New-Jersy, ki je imel misel ravno tako, se napotiti na obisk v Domovino. Ker pa to njemu ni nikakor uspelo sem se odločil, da grem sam in izpolnim moj v naprej izdelan plan. Kakorkoli sem se trudil mi ni bilo mogoče plan v celoti izvesti. Vsekakor mi je pa uspelo pridobiti nekaj novosti katere imajo zgodovinsko pomembnos, glede Hude jame v Laškem premogovniku, kamor me je napotil moj prijatelj iz Šentjurja. Imela sma priliko priti v kontakt z direktorjem sanacijskega projekta tega rudnika. Pogovor je bil zelo konstruktiven in bilo je mogoče začutiti kako močno je udba delovala in želela preprečiti, da bi slovenski Narod nebil seznanjen z vsem storjenim zločinom, kar se je dogajalo še dolgo po drugi svetovni vojni. Razen Kapele Barbara, katera je bila obnovljena se ni dalo kaj več videti. Dostop v jamo je bil še prepovedan.

Tako sma nadaljevala pot z prijateljem še malce v dokaj prijetnejšo naravo v Radeče, kje sma spoznala osebo, ki strokovno na najvišjem nivoju ustvarja iz svojih sadovnostnikov različne pijače in še posebno zelo kakovostno VILJAMOVKO. Ob prijetnem klepetu sem pričel prebujati čustvene občutke, da sem v domačem kraju med svojimi ljudmi, ki govorijo slovensko in jim čas ne ukazuje omejitev razpoložnosti. Bilo je enostavno zelo prijetno ob sinfoniji slovesko govorečij med katere so me popolno integrirali. Urice so minevale v vso pozabnost, da bo treba še iz dneva še kaj več napraviti, kot samo prijetno se poslužiti degustaciji kvalitetnih pijač. Da imam zvestega prijatelja še iz fantovskih časo, ki skrbi, da mi je čas čimbolj izkoriščen, sem lahko sleddil kot njegovim in mojim željam.

 

Že nekal časa nazaj me je prijatelj že v naprej seznanil z enim srečanjem z podjetjem harmonik znamke “RUTAR” in namen je bil da ga obiščema kje bi naj bila njegova proizvodnja nekje v Ajdovščini.Prosti namen obiska je bil da si bo prijatel dal delati harmoniko po svojem individualnem okusu. Z mojim odlaganjem in vsestranskimi nepovoljnimi razmerami v Sloveniji se je Fa. RUTAR med tem časom preselila v Austrijo-Plz. 9133-Sittersdorf-Žitara vas56. Tel. 0043(0)6645381156/ Prijatel je napravil termin z Chefom in najina lepa vožnja naju je po dveh urah pripeljala na mesto kje je bila hiša že označena z podjetniškim znakom “RUTAR”! Pri sprejemnem pozdravljanju nama je G. Rutar objasnil zakaj so se z podjetjem po 30-tih letih prestavili v Austrijo. Razlog je bil; nikakeršna pravna država, ki bi pa naj morala temeljiti na dokaj drugačni zakioniodaji, kot to ves čas počne le v prid špekulantim.

Glavno pojasnilo je bilo, da je bilo nemogoče dovoljno zaščititi svojo znamko “Rutar” in zloraba imena je povzročala vedno večjo škodo za katero ni nobeden hotel odgovarjati. Tri dni pred najinim prihodu je imelo podjetje otvoritveni dan z veliki številom obiskovalcev in celo od župana je Familija “RUTAR” sprejela ime častnih občanov! Pa se lahko slovenska politika vpraša kako dolgo bo še počela vso nesmiselnost katera sili slovensko mladino in njena podjetja, da so primorana se seliti izven zloveninje kje jim je pa nemoteno mogoče slediti svojimi cilji. Osiromašenje Gospopdarstva z izseljevanjem pomeni slej ko prej bankrot države, ki ji nebo mogoče se še obdržati na lastnih incijativah vladanja. Ob različnih pogovorjih z slovenkam in slovemnci doma v domačem kraju se je dalo opaziti močna bojazen karkoli v vnasprotju z vlado kaj rečti. Moje trdno prepričanje, da dokler se slovensko ljudstvo nebo upalo povedati kaj resnično misli je v  sloveniji slej ko prej za pričakovati totalni BANKROT in stem neizogibni poseg bruseljske trojke.

Racijske preiskave tendirajo na malo nemočno osebjem, ki se  nemore braniti in  jim tako ustvarjajo strah in trepe, kar pa za velike to neveljka. In tudi, če se jim je dokazalo, so bili zato milostljivo kaznovani in so še vedno na prostosit. Razlog po večina, da niso zadostno zdravi za prestajanje zaporne kazni. Res smešno pa tudi ne, saj slovenski Narod je zdresiran kot žioval, da mora vse slabo uzeti za dobro. Tako  lopovi-špekulanti z nakradenem denarjem kujejo zakonodajo, kakor je njimi po volji. System je popolna gnojšnica katero polivajo po nedolžnimi slovenskimi državljankami in državljani! Ljudje so popolno preparirani z psiho traumo nikakor za razgovor sposobni nikakeršno artikuliranje in popolno bledijo v nekakšnem šicofrenem duhu, kako so nemočni in kako  se nič neizplača napraviti.

Ko sem stopil v trgovino in malce opazoval izbor nakupne moči mi je bilo dokaj neprijetno, ker sem dobil občutek kako prekleto morajo voditi računa upokojenci proleterske klase o svojem denarju, da bi sploh izvozili skozi mesenc. A na drugi strani pa buržuazno razkošje pri elitnem 20 %-tnem slovenskem ljudstvu, ki si lahkp še vse zaželjeno zmeče v veliki košarni voziček. Saj si ti parazitski buržuazi dovolijo prejemati nemoralno visoke honoraje v primerjavi z proletersko klaso, katera pa mora ves denar ustvariti. Kako dolgo lahko še takšen system preživi se mi postavlja vse bolj resno vprašanje. Na vekomaj sigurno ne in v času kateremu Slovenija z svojimi politiki, ko nikakor ni naklonjena večini slovenskemu prebivalstvu, bo moralo vsemu kriminalu slovensko ljudstvo samo kraj napraviti! SYSTEM Kateri bi naj skrbel za reševanje nastalih kriz, je v Sloveniji SYSTEM ki Krize proizvaja, kako slovenski Narod poteptano obdržati pod škornom! Vso nastalo slovensko Strankarstvo so metastaze širjenja neozdravljivega raka. Moji vsi do sem številčni predlogi v približevanu švicarskemu systemu bi pa  lahko bili novo oživetje instinktuelne pridnosti slovenskega Naroda!

Ob odhodu v mojo novo nadomestno domovino “NEMČIJA” v kateri prebivam že polstoletja sem si pa pomislil, kako lepo bi lahko bilo tudi mojemu slovenskemu ljudstvu, če bi upalo kaj reskirat, kot smo to morali mi vsi kateri danes živimo izven naše drugače neprecenjene domovine Slovenije? Saj tako kot sedaj živijo v strankerskih zablodah, popolnoma zdrobljeni proleterski Narod, bi sigurno z svojo pridnostjo kjerkoli v svetu dosegli  priznanstvo, predvsem pa človeški primerni štandar v popolni verodostojnosti življenja. Doma bodo pa ostali večni hlapci, kot je nekoč že prerokoval Oton Župančič.

Rad bi videl kaj bi pa v takšnem slučaju počeli usi napihnjeni akademiki, za katere bi bili pripravljeni samo še pogotovi kitajci delati toliko časa, dokler nebi prišel čas in znjim  Kitajska zastava na Ljublansko prestolnico. Kakor jaz lahko ocenjujem celotni razvoj Slovenskih nesposobnežev v Politični ARENI, bo postal slovenski Narod v bližnji prihodnosti, le še samo tuja delovna sila na domačem območju v negdanji še svoji državi. Poprijeti bo potrebno po učbenikih kitajskega kot tudi  ruskega jezika! Politični Periko-čoparji, ki niso u stanju pokazati resnično fisonomijo svojega obraza skrivajo še kaj več z čopom pod svojimi golimi bučami in se delajo na ven nekaj kar niso in tudi nikoli nebodo ker jih niso samo lasje zapustili temveč tudi etika in predvsem morala ! 

SLOVENSKI PROLETERSKI NAROD, SLOVENSKI DRŽAVLJANI, USODA JE V VAŠIH ROKAH!

POGUM ZA SYSTEMSKE SPREMEMBE NAJ VAS POPELJE V PRAVIČNEJŠO BODOČNOST

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Nemčija

Franc Jazbinšek